Calling 2

Iklan

396 Balasan ke Calling 2

  1. Puji Santosa berkata:

    Ha..ha..ha…ha..Jadi rame bangeet..!Luar Biasaaa sekali…!
    *Sambil nyanyi lagunya Paramitha Rusadi Nostalgia SMA*
    Awas yaaa…Hati-hati…!!!!!!!! Jangan sampai ada yang CLBK( Cinta Lama Bersemi Kembali ).Wakakakakakakaaaaak……

    • gotri berkata:

      Hebat Pak, kerja keras & tekad yang kuat plus tekun, resep mujarab atas keberhasilan Anda, dari temen Pak Puji Santosa

    • Puji Santosa berkata:

      Terima kasih Mas Gotri…,tapi ada satu lagi yang wajib hukumnya lho….”B E R D O A”.
      Kok baru tahu ada yg namanya Gotri..? Siapa yaa…?

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum,

      Ini siapa lagi ya “GOTRI”….. bener2 asing. Maap kuper!

    • gotri berkata:

      Jika benar Bapak Dinasnya di Kelapa Dua, deket banget Bos ama ogut neehh,…boleh mampir Bos ?
      Thanks
      * Gotri*

  2. joni eka berkata:

    ndan piye wah//////sibuk ki mesthi arep pamilu wah ndan puji nginget-ke sing owa-owa rodok cedal om hbs sambil ngemut es lilin je///////kiro-kiro sopo sing merasa CLBK he…..he ndan mezok meh nduwe putu mei ntar//dia juga mau marr maneh////wah seru

    • gotri berkata:

      Mas Joni piyayine alus, kurus, yen lumaku koyo macan luwe, clonone gombrong rambute rodo gondronk..Leres Mboten Mas.
      Nuwun
      – Gotri-

    • joni eka harwanto berkata:

      gotri legendri nogosari ri riwul owal-awul//om piye kbre lenggah wonten panjenganipun den mas gotri///lakuke koyo macan luwih//koyo lagu got////jack telpmu piro///n saiki neng endi gak tau kumpul//semalem bar layat bpke-farid a2 ketuam ama agung peking//crito tekan jam 1 aku di solo got//mangkuyudan purwosari///dolan tah

    • agus tata s berkata:

      john..piye kabare…salamke nggo konco2..aku nggoleki konco-konco sing alumnus th86 kok durung pasang2 website yo…. aku ketemu konco2 sak angkatanku cuma brapa glitir orang…mugo2 kowe ora lali karo aku…salam juga buat om peking ya, nuwuun -agus tata s-

  3. Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

    Add info mas:
    A3 : Kustanti Indiarti, Iskandar Adi Satriyono,
    A4 : Susi Tri Indarti, Satiyat Winarni, Rini Pujiastuti, Dewi Listyowati

    sik, sambil ngeling2, wong y jalaran sampun sepuh…hehehe

    • SITI QOMARIAH berkata:

      KULA KOK YA LALI,KARO PAK PUJI SANTOSO,MBAK FRANSISKA ELING AKU RA,HALO JONI SOLONYA DIMANA?

    • joni eka harwanto berkata:

      di mangkuyudan jl.ceplok 17 purwosari laweyan baratnya waljinah//puji santoso kuwi gedhe duwur sepatune jenggel tentara a3.3 ex smp 1 kts rambute cepak terus

    • Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

      Halo Mba Qom, pkbr?
      Aku agak kesupen. Soale berkerudung ….
      Sukses y mbak. Kpn niy kumpul2?

    • Puji Santosa berkata:

      Kok lali karo aku thoo Mbak..?Dulu pernah mau jadi Paskibra tapi gara-gara benderanya kebalik terus di DO sama pak Parjo.He..he..he…Kelingan nggak…?Pasti tetep gak kelingan..!

    • sisca_milo berkata:

      Nek mas Puju Makelar, teteup eling no
      Paskibraka? ooooo…yg di Klaten itu kah?
      Hahhahaha…agak kelingan, tiwas panas2 :((

    • anton tanta saputra berkata:

      Sisca, gimana khabarnya? Masukkan dong temanku yg dulu di A-4: Syaiful Amin. Beliau masih di kartasura tapi lupa alamatnya.

      Mudah2an rukun selalu dan tambah sukses!

    • sisca_milo berkata:

      kabar baik, mas Anton. Gmn kabarnya? Sehat & baik smuanya kah?
      O iya, Amin.
      Ntar aku blh bu admin.

    • anton tanta saputra berkata:

      AlhamduliLlah semua baik Mbak Sisca. Mudah2an demikian jg Mbak Sisca dan teman2 semua.

    • Fransisca berkata:

      mas Anton, nembe sibuk menapa?
      Lak inggih sami wilujeng tho?
      Mugi tansah bagas waras….

  4. Iskandar Adi Satriyono berkata:

    Halo semuanya…
    Baru saja dapat undangan gabung dari Admin dan Sisca, belum lama saya juga cari-cari temen sma di fesbuk, hanya nemu Sisca, eeh.., rupanya pada ngumpul disini.. (thanks to Admin).
    Terus terang dari temen yg sudah hadir saya memang gak bisa mengenali semuanya, karena memang dulunya gak begitu kenal, maklum kuper (alasan psikologis), atau dulu kenal tapi lupa, maklum dah tua (yang ini alasan fisik), tapi saya senang ada jalinan kontak lagi, artinya ada kesempatan membangkitkan ingatan2 masa lalu, sehingga yg dulunya tidak kenal, samar-samar, ngaku kenal, jadi kenal/inget lagi (heheh.., ngelantur yah), itu bagi saya…, apalagi bagi temen2 yang dulunya se-genk, hehe, gak kebayang girangnya..!!
    Sekali lagi terima kasih buat Admin&co, semoga tambah rame dan ditunggu partisipasi dari yang lainnya,

    Salam dari Serang – Banten

    • Joko Darsono berkata:

      Hai Cak Kandar, tnyata sampeyan di Serang yo? Isih eling gak karo aku. Cah pengging sing seneng musik. Aku pesen lukisan Rambo. Tak tunggu.

      Salam dari Depok, West Java

    • Bambang Setiawan berkata:

      Joko Darsono alias Joko Dikin..

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alikum wr wb,

      Dikin, undang di Rambo (pakar marketing) dan si Joko Marsono ke blog ini. Aku pernah kontak2an dng mereka tp udah agak lama sih dan hp-ne wis dho ilang.

      Piye khabare saiki Kang?

      Wassalamu’alaikum

    • Iskandar Adi Satriyono berkata:

      Hehehe…, aku elinge Joko Dhikin..!, pemain bass.., ceking kurus, pantesan idolanya Rambo!, hahaha…, piye, saiki opo yo sih ceking..?

    • Joko Dikhin berkata:

      Aku wis rodo ndaging ora koyo mbiyen kurus ceking. Tenan lho aku pingin kenang2an lukisan dari sampeyan. Kapan isoh ktemu?

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Cak Kandar, masih ingat dong dengan sampeyan meski gak pernah ketemu lagi sejak kita lulus. Satu kelas ya sama aku waktu di kelas IA? Tp masih ingat sama aku gak? Masih kriting dan berkacamata khan? Tp kulit tambah hitam kali ya, di Serang khan panas.

      Semoga tambah sukse ya!

      Wassalamu’alaikum wr wb

    • Iskandar Adi Satriyono berkata:

      Wa’alaikum salam,

      kalo sama Anton kayaknya ga ada yang bisa lupa, the smartest boy i’ve ever known.., heheh.., yup kita dulu satu kelas di 1A, soal keriting masih, kacamata juga tambah tebel malah, kalo tambah item gak lah yau.., kan banyak krim pemutih.., hahaha…, Sisca aja skarang putih kok, hehe.., jangan marah ya Sis 🙂

    • sisca_milo berkata:

      Hahahaha….ga marah kok.
      Asline aku tuh bersih, hny saja pas sma ga ada yg memperhatikan aku spt itu…( kalo ga narsis, ga bakal eksis hehhe…)
      Is, bu Siti masih sugeng?

  5. Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

    Ini ms Joko yg berhidung mancung itu ya?
    Sori kalo salah, wong y sampun sepuh hehehhe…

    • Joko Dikhin berkata:

      Hoi Sisca, yo hidung sich gak mancung amat. Mbok aku dipromosikan Joko Entertainment-ku, aku kan nyambi ngamen OT (organ tunggal) di Jakarta & sekitarnya. Ntar kebagian saweran-ne, he…he…

    • gotri berkata:

      Sampun saget Mas Djoko, Nuwun Nggih
      – Gotri_

    • Iskandar Adi Satriyono berkata:

      Bu Siti dah lama almarhum sis, tahun 1988, iyo biyen pernah dadi murid ya..

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Cak Kandar, Bu Siti sopo iki? Tahun 88 khan hanya 1 th setelah kita lulus. Rasane aku belum pernah dengar?

      Gimana khabar Bp/ Ibu guru yg lain ya? Ada yg masih sering ketemu? Titip salam dong!

      Wassalamu’alaikum

    • iskandar berkata:

      Sorry Ton, out of topic, bu Siti itu ibuku, guru SD Singopuran I, dulu Sisca pernah jadi muridnya…

    • Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

      Oya? bareng ma Bapakku y? des ’88 Bapak pulang ke rumahNya.
      Bu Siti…seorang guru yg sabar, lembut…pokoknya unforgetable deh.

  6. Ratna Sugiarti berkata:

    Hello Sisca ama Joni apa kabar.
    Joni masih di Garuda ya ?
    Aku masih di Australia, tapi ini mau ngurusin Permanent Resident ku jadi belum bisa balik ke Solo.
    Selain Sisa anak A 4 yang udah kelacak siapa aja.
    Salam ya
    Aku ada di facebook kalau mau kontak-kontakan

    • joni eka berkata:

      rat///kmrn aku tanya blontang jakarta post n mas mursito lha tanya tiket ke aus tau tau budal gak omong-2 tak sms gak delivered trus dikasih email masmu n hpne ini lho….aku punya tapi gak aktih////sukses jeng di negeri kangguru brisbane enak drpd di ethiopia/////walah-2kon dicari dewi baca tuh komenku dia jadi ibu kost 20pax///dijogja ama mezok mau married ///suk may awal///

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum, Kang Joni kita ketemu terakhir pas reuni SMA th 2002 yg semi itu ya? Nyonya masih di BNI Solo khan? Berminat pindah ke BNI Syariah gak?

    • Mukhib berkata:

      @. maaf tman dan sdra2ku bbrapa mnggu sya g smpat buka2 dsini trnyata bnyak prkembangan ampe ktnggalan inform. Klo blh ikut nmbrung undngannya buat smua ato cma 87.
      @. Anton: sory tman lgi smpat kmentar, bbrapa minggu kmrin bnyak kgiatan ampe lum smpt aktif lgi.sya jg msh ingat bnget sma smpyan mas anton. kok g prnah plng kts..kluarga skrang dmana..

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum, Kang Joni kita ketemu terakhir pas reuni SMA th 2002 yg semi itu ya? Nyonya masih di BNI Solo khan? Berminat pindah ke BNI Syariah gak?

      Wassalamu’alaikum

    • jon berkata:

      mas anton aku neng tempate m.mamik ama bojoku piye luwih apik gak krn bni gonjang gonjing

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mas Joni, BNI gak ada gonjang2 kok. Cuma ada tawaran program pensiun dini untuk yang sudah memebuhi kriteria. Ini sih biasa saja.

      BNI Syariah khan mau dipisahkan menjadi bank tersendiri. Nanti akan menjadi anak perusahaan BNI. InsyaAllah lebih baik dr sisi barokahnya. Tp aku belum tahu jg pola recruitment-nya dan kriteria pegawai BNI yg bisa diberikan penawaran ke BNI Syariah. Nantilah bisa info2.

      Wassalamu’alaikum wr wb

    • Ratna Sugiarti berkata:

      hello Jon, iyo seh rencana cuman pengin tau Australia.Pertama di Sydney. Luarange pol. Terus pindah ke kota kecil di sekitar Queensland. Terus tak pikir kok enakan urip neng kene. Yo wis kawin wae. Saiki lagi daftar Permanent Resident ben iso kuliah murah karo mboyong anakku rene. Iya ki aku kehilangan kontak ama Dewi. Mezok kawin ama siapa ? Nek Yayuk sih kabar terakhir jadi Kepala Cabang Sinar Mas di Kudus.Wah aku rodo rugi ki, tiketku mulih Garuda tak cancel soale aku rung jelas kapan mulihe.He he he

    • Yono berkata:

      John,….. fotomu sing ditempel keliru…. koq bedo banget??? sorot mata sih mirip ttp koq rodok kothak??? mungkin fotone Bapakmu? Mbak Ketua opo salah tempel???? ato memang sdh mulai banyak menimbun lemak yo? makmur….ning rodhok males gerak. ato kita sdh mulai reyot ttp dg adanya blog ini kayaknya masih menginspirasi minimal punya image Darah Muda spt jamannya kita masih di Tosuro dulu kala. Isih seneng “kroncongan” Kang?

    • john berkata:

      he he///kuwi salah ambil kali atau emang dak kelemon ya/// aku dolan neng rmh-e om sigit n mamik trus dicepret//lha- arep tak ganti punya anaku wae///piye om yono kpn pulang gff mu masih to///eman-2 khan long houl mileagenya akeh ntar redemption buat keluarga///bpk-e farid a2 wafat aku tak woro-2 sik yo bolo sing neng kts///nuwun

    • Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

      Ojo ngece mas…
      Tp bener, kang Joni saiki punya byk kelebihan…
      al. kelebihan berat badan 😛
      Mas Joni, sampun duko lho nggih…

    • anton tanta saputra berkata:

      Ratna, aku agak lupa ki orangnya? Wis koyo bule kali ya? Dulu dr SMP 1 Kts juga ya?

    • Bambang Setiawan berkata:

      Lho, Ton, kayaknya dulu tanganmu di gibs gara2 panco toh?…

    • Ratna Sugiarti berkata:

      Iya soalnya dulu waktu SMA emang nggak ngetop jadi gampang dilupakan. He he he. Iya seh aku dulu SMP Kartasura juga

    • gotri berkata:

      Mbak Ratna meniko piyayinipun gede dhuwur nggih, langkahipun tegap kados TNI nggih…he he he
      Nuwun
      Gotri

  7. Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

    Kabar baik Rat,
    Sing kelacak Usik, Dewi WC. Liyane durung ketemu
    Keep n touch y.

  8. Bambang Setiawan berkata:

    Nek wis ngene ibu2 do lali nyusoni anake…

  9. SITI QOMARIAH berkata:

    MBAK ANIK A4(KALAU GAK KELIRU) GURU BHS.IND. SMP BK BANYUDONO,SRI SUPARTI(A3)GURU SMP GATAK 2,ENDANG MULYANI (A1) GURU SMAN 1 SKH

  10. Ali Joko Subroto berkata:

    Mas Bambang, saya di Tajem Maguwoharjo sebelah timur Stadion Sleman, sampean Jogjane mana..? Mbak Dewi yang asli Sawit gimana kabarnya..? Rita, kamu dicari Bu Wiwik lho…

    • Bambang Setiawan berkata:

      Aku di daerah Malioboro.
      Tepatnya di Sosrokusuman.
      Tapi masih aktif jadi anggota PMI alias Pondok Mertua Indah..
      hehehe…

    • gotri berkata:

      Sugeng Siang Mas Bambang setiawan,
      menawi kepareng mangkih menawi liburan sekolah Insyaallah dalem bade dolan dateng Jogya saget nginep soho makan gratiiis wonten dalemipun Mas Bambang Nggih.
      Matur Sembah Nuwun Sakderengipun Nggih Mas
      @ Gotri 31 @

    • Bambang Setiawan berkata:

      Iso banget mas Gotri ora bunder……
      (sori ra iso boso)…
      Omahku neng Jogja jembar…
      Sego sak wakul…
      Kari golek lawuhe..
      Hehehe…

  11. basuki setiawan berkata:

    walah2 ., akhire rame juga,… sukses wae lah…

    • basuki setiawan berkata:

      iya nh ibu, seneng juga baca koment nya tmen2, gni kan ibu tinggal leyeh2 ma slonjor2 an kaki, skali tempo tinggal klik… he….

  12. joko marsono berkata:

    aku sekarang di bekasi mb.mamik,tepatnya di tambun.waduh…piye anakmu wis piro?aku kemarin dikasih tahu dikin soal alumni 87 yang sudah bikin halaman ini.matur nuwun banget,kalo gini kita kan jadi uenak.kayaknya kang masmu sekarang wis botak yo?jadi pengin njitak he..he…said hallo juga nih buat temen-temen lain,mas basuki yang dulu ketemu di mm bks.piye kabarmu kang?dikin, anton, janoko iskandar,yono,ali,siti Qomariah yang kayaknya dulu temen sekelas di 1b,bambang,joni,melet,dan yang lainnya.nih aku udah nongol.sukses tuk semua yo…

  13. joko marsono berkata:

    salah dikit john,indonesian model + acting.malam iki grand final jam 19.00 doa + dukungan temen2 yo.dapat kabar dari sopo?HP.0812-9658468.Rmh:(021)88330852.farid yo?aku masih ingat banget sama dia.tapi mungkin saiki wis berubah yo wajahe?ikut belasungkawa buat farid dan keluarganya.maturnuwun. salam nggo keluargamu

  14. joko marsono berkata:

    purkacuk kae to git?ojo-ojo wis dadi wakil bupatine,kok di hubungi konco lawas ora gelem angkat.he..he…yo wis mengko tak cobane,sopo ngerti wae.

  15. joko marsono berkata:

    alamat lengkap wae mbang,ojo mung mampir,kudu di penke dolan no nggonmu.biyen no rw.lumbu kapan pindah?tak kiro masih di rw.lumbu

    • bambang mulatho berkata:

      ket mbiyen aku neng jl. cempaka raya no 131, perumnas 1 kranji. aku sering dolan neng mangunjaya 1, cedak pora jok..?

    • Bambang Setiawan berkata:

      Joko Marsono sing endi dab..?

    • joko marsono berkata:

      lali karo aku mbang?mbiyen sering bareng numpak bis tumpuk nyang uns.sampeyan no pertanian to? aku no fkip geography.cuma aku sering dolan no guntur + junaedi no seni rupa.yo makin penasaran to?tak maklumi, wong wis pikun he…he..

    • joko marsono berkata:

      aku cerak karo mangunjaya 1.omahku no villa bekasi 2, blok f2/36.yo mengko yen no mangunjaya mampir nggonku

    • Bambang Setiawan berkata:

      Joko Marsono sing awake ceking tapi dhuwur yo?

    • Iskandar Adi Satriyono berkata:

      mulane Jack, pasang fotomu yg guanteng…, jangan cuma setengah badan ya, biar pada inget… 🙂

    • Bambang Setiawan berkata:

      Sak ngertiku Mangunjayan kuwi RSJ neng Solo
      hahaha…

    • joko marsono berkata:

      wis mengko tak kirim fotoku tampak belakang.mesti langsung kelingan.iyo to mbang?

    • Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

      saiki wis pindah neng Kentingan kok.

  16. bas berkata:

    la yo ngumpul kok isine mung melet, jhoni, q dhe, gepeng ????

  17. gotri berkata:

    Kembali ingatanku membayang,.. selayang memandang memori manis dimasa silam, indah nian, Kini usia dan pengalaman hidup telah mengajarkan kepada kita arti dari sebuah kehidupan,…pahit atau manis yang dulu takpernah kita bayangkan,…biarlah waktu berlalu menyapa kita tuk membangun asa dan harapan demi anak dan istri tercinta, tak mengapa sesaat kita bernostalgia …bersama sahabat penuh canda,
    Salam kagem Mas Anton, Mas Gandunk, Mas Joni, Mas Puji, Mas Basuki, Mas Yono ,Mas Trimo, Mas Mboeik, ………dll
    -Gotri-

    • Mamik berkata:

      Hi..saudara Gotri…tak sawang2 koq sing disalami konco2 yg dulu pernah di I.C dan kelas A1..jadi kesimpulannya adalah Gotri = Agus “rambo” Trisusanto, pernah kepencut gadis dari bulan…
      Piye kabare?

    • gotri berkata:

      Sae Mbak Mami, Mugi Mbak Mami & Mas Sigit tansah pinaringan Berkahipun Gusti Allah SWT .Dalem Tenggo wonten FB /Perfspot/Friendster Nggih Mbak.Nuwun
      @ Gotri @

    • Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

      Mbak Mamik,
      Luciana Woro Suketsih tuh A4
      Tambahan u/ A2 – Nur Endah MArtini

    • Bambang Setiawan berkata:

      Sisca ternyata kenalane akeh…
      mulai A1- A4
      Hebat..
      Kelingan jenengku ra?

    • Frannsisca Endiah wijayanti berkata:

      kelingan lah..
      Jenengmu Bambang tho? hahaha..

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Ilustrasi yang sangat mengena! …… Salam kembali buat Mas Gotri atau Agus Rambo. Yg aku tahu sih setelah lama berpisah pernah suatu kali ketemu lewat telepon dengan Agus Rambo, memang sudah sangat berbeda dalam bertutur kata. Halus dan sangat ramah…… he. Salam bertemu kembali Mas Agus!!!

      Sukses selalu ya!

      Wassalamu’alaikum

  18. yulita suharjo berkata:

    Wah…. tambah rame…jadi pingin ketemu nih…..
    Pakde sigit & Bude mamik bisa follow up ketemuan habis lebaran nihh…….
    Semoga kabeh tetap sukses lan oleh karaharjan.
    Amin…
    Salam tuk semua….

  19. yulita suharjo berkata:

    Alhamdulillah sae mas Gotri….Nyuwun pangapunten kulo dereng saget conect kalih mas Gotri…Wis lali .Coba dieling – eling .
    saiki nyang ngendi Mas.Smoga padha sehat sekeluargi….
    Matur suwun.

  20. gotri berkata:

    Alhamdullillah sae Mas Yulita, Juragan Manuk Cilik, kapan goreng afkiran Gemaknya ??? He he he.
    Nuwun
    @ Gotri @

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Kalau melihat cara “guyonan”-ne bener Mbak Mami, Gotri = Agus Rambo. Mas Agus tolong dikonfirmasi dong, masa nostalgia harus berandai2 ini bener ora orangnya.

      Tetap belum yakin nih?

      Wassalamu’alaikum

    • Mamik berkata:

      Om Anton..kiriman sudah disampaikan ke SMA Kartasura.. mudah2an ditindaklanjuti…

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Terimakasih Mbak Marmi. Mudah2an bermanfaat untuk adik2 kita.

    • gotri berkata:

      Apalah arti sebuah nama Mas Anton, saya tahu persis tentang Mas Anton luar dalam, kanan kiri, depan belakang, atau…atas bawah..
      Yakini apa yang Mas Anton rasakan…he he he
      Makin seru kalo penasarannya makin berkepanjangan,..
      Nuwun
      @ Gotri @

  21. Trijono berkata:

    Salam buat alumni SMA N Kartasura 1987, Saya Trijono, dulu di A-2 (mungkin lebih dikenal sebagai atlit atletik).lama gak jumpa kawan-kawan alumni SMA N Kartasura, udah kangen juga ya….
    saya sekarang di Sumatra, tepatnya di Propisi Riau, Kota Dumai.
    rumah saya di Gagak Sipat dekat air port Adisumarmo. semoga dengan permulaan ini bisa kontak terus. Trimakasih, salam dari Dumai.

    Trijono phone : 08153785845

    • Frannsisca Endiah wijayanti berkata:

      Triyono yg tinggi yang dulu Ratna temenku pernah naksir itu? hehehe..
      Anaknya brp mas?

    • Bambang Setiawan berkata:

      Sisca juga nggosip…
      hrs di klarifikasi dong…
      Hehehe….

    • Frannsisca Endiah wijayanti berkata:

      hehhehe…nek iki ra perlu klarifikasi..
      Takonno Ratna, she’s ever adore him , yo po ra Rat?? hahha..

    • trijono berkata:

      Mbak sisca masih inget yo…matur nuwun.
      Momongan sampun kalih mbak pas sepasang….alhamdulillah.
      Aku ko rodo lali yo mbi sampeyan…? opo memang gak inget blas yo..he he he he.
      Sing baku kan isih dadi sedulur kabeh…amin.
      Seneng yo iso ketemu konco-2 SMA, sukses terus deh…..
      Salam buat kawan semua….

    • Frannsisca Endiah wijayanti berkata:

      Yo mmg kt ga bgt kenal sih. Tp sy tau sampeyan..
      Iyo, ga nyangka euy ktm tmn2 lama.
      Salam buat kel n sukses jg yahh..

    • Ratna Sugiarti berkata:

      Huh, Trijono ki dulu sing naksir Dewi opo Harbani ya. Ha ha ha. Dudu aku.Mosok nggak ingat seh.

    • Trijono berkata:

      Mbak Ratna iki kok yo ngelingke terus to….kisah masa silam ya sudah cukup dikenang aja he he he he. Mbak sampeyan wis adoh ya mlakune….
      Sukses deh buat sampeyan.
      Met ketemu biarpun lewat obrolan cekak mawon.
      Salam juga buat keluarga mbak Ratna dan mbak Sisca….

    • Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

      Waduh, ternyata keliru y?
      Yg naksir ms Triyono tuh Dewi kok y? hehehehe
      Sori..sori…
      Salam buat kel. ms Tri.

    • Bambang Setiawan berkata:

      Alhamdulillah..
      Akhirnya nongol juga, anak A2….

    • Iskandar Adi Satriyono berkata:

      Trijono yang dulu tinggal di Singopuran..? posturnya emang atletis.. salam.

    • gotri berkata:

      Mas Iskandar, dalem tasih kelingan dateng panjenengan, menawi mboten lepat, …Panjenenganipun piyayinipun alus, putih, santun ,,,Bagus sekedhik
      eh kathah dink,
      Salam pinanggihan Malih Nggih Mas, saking kawulo Gotri
      (alit tapi tansah glindhink)
      Nuwun

    • Trijono berkata:

      Mas Iskandar kaliyan mas “Gotri” kok aku ora kelingan yo…..
      Samar-samar mas……
      Tapi yen wis ketemu so pasti kelingan…tambah guyon yoo
      Piye kabare sampeyan kabeh…sing baku podo sehat kabeh.
      Met ketemu dan lain waktu bisa jumpa lagi ya…

    • Trijono berkata:

      Mas Iskandar, ngapunten nggih kulo kok kirang ngertos utawi kesupen ngaten….sepurane mas…
      Salam mas, mugi-mugi saget kepanggih supados dados sedulur ingkah sae, amin.
      Salam kagem keluarga mas….

    • Puji Santosa berkata:

      Mas Triyono anak buahe Pak Parjo..!Apa khabar..?Ijik kelingan aku opo ora..?

    • Trijono berkata:

      Mas Puji sing lemu yo….met ketemu mas.
      Sampeyan saiki no Bekasi opo ngendi mas…?
      Wah aman deh yen sampeyan wis mapan, yen perlu tak kontak sampeyan yo…eh nomor telephon sampeyan endi mas…?
      Tambah sehat yo mas…..
      Met berjuang trus…semoga cepet leading….

    • yulita suharjo berkata:

      Assalamualaikum ww.
      Mas Trijono sing dhuwur……
      Piye kabare…..kelingan karo aku ora ya….
      Smoga masih eling walau beda kelas.
      Salam tuk keluarga….
      Sehat dan kompak selalu..
      wassalam

    • Bambang Setiawan berkata:

      Mas Tri,
      Selamat datang…
      Sugeng pepanggihan malih wonten dunia maya…

    • gotri berkata:

      Mas Trijono asring nitih sepeda piyayinipun Ageng “Big” , pemuda bertopi jago atletik,…wah tasuih kelingan dalem kaliyan panjenenganipun Mas.Salam Kepanggihan malih.
      Nuwun
      @ Gotri @

    • Trijono berkata:

      Mas Bambang met jumpa lagi……sukses baut sampeyan..
      Mas Gotri sing endi yooo…sepurane mas, kulo kesupen niki…
      Tapi menawi sampun kepanggih piyayinipun mungkin kelingan nggih…
      Salam kagem keluarga mas “Gotri”….(nami asline sinten nggih..?)

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mas Triyono, piye khabare? Lak masih ingat sama aku khan? Wah sering nyebrang ke Singapura atau Malaysia gak Mas? Ada akses langsung khan dr pelabuhan Dumai, pernah dengar hanya dua jam kalau gak salah.

      Iya, elingku yang tinggi, imut, putih dan pendiam. Kita belum pernah sekelas dan jarang ngobrol tapi kalau orang “berbeda” spt Mas Tri (yg tinggi kayak Mas Tri khan cuma 3: Mas Tri, Mas Hary dan Mas Puji Santosa…. oh sama Dewi Cakra) pastilah sosoknya eling banget.

      Salam sukses Mas.

      wassalamu’alaikum

    • Trijono berkata:

      Walaikum salam wr.wb.

      Mas Anton, aku inget jelas dong….sing larine ora leren-leren he he he
      Seingat ku dulu ikut Paskibraka yo…..daleme Kandang Menjangan nggih..
      Met jumpa mas, sampeyan sekarang wonten pundi mas..?
      Salam kagem keluarga mas…sukses.
      Insaya Allah bisa ketemu mas.
      Wassalam..wr.wb.

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Lari kemana Mas yg gak leren2? Sampai sekarang masih suka lari je….. pas ngejar kereta mau berangkat atau pulang kantor….. he.

      Wah Mas Tri pasti salah ki…. yg ikut Paskibraka Gandung. Aku kependhekan Mas. Baris berbaris jg gak bisa.

      Saiki di BNI Syariah Jakarta Mas. Tinggal di Bogor, jadi tiap hari berkereta api Bogor-Jakarta pp.

      OK, Mas Tri mudah2an media ini membuka tali silaturahmi kembali. Sukses dan salam untuk keluarga.

      Wassalamu’alaikum wr wb

  22. Bambang Setiawan berkata:

    Aku isih kelingan…
    Dulu mas Puji Santosa klo kerumahku nganggo sepeda balap awakke memang wis gedhe dhuwur…trus menghilang..
    Njedul maneh wis dadi marinir… trus ngilang…
    Njedul maneh dadi taruna…
    Ketemu di sini sdh AKBP…
    Salut mas Puji…

    • Puji Santosa berkata:

      Ha..ha..ha…Lali karo aku kebangeten Mbang..!Omahmu kan ngarep Pabrik Mbako,Gembongan.!Pripun kabare bapak lan ibu..?

    • Bambang Setiawan berkata:

      Bapak lan ibu saya sdh alm lama, pak.
      Sekarang rumah di Gembongan sdh rata dengan tanah…
      Padahal menyimpan banyak kenangan sewaktu kita di SMP dan SMA..
      Gimana dg bpk-ibunya?
      Dulu sering ketemu bapak kalo pas di Stasiun Balapan..
      Aku ngantar Bpkku ke Jkt…

  23. Joko "dikhin" Darsono berkata:

    Smakin lama smakin rame blog kita ini. Bisa jadi pengobat rindu. Mbak mamik & temen2 yg lain kapan nglumpuke balung pisah meneh alias Reuni part II. Wong rantau pingin mudik juga.
    Tety “bethet” Dian (A2) putrane Pak Sahid Matematik dimana skrg?
    Andank (A2) mangu jg kemana tuh gak nongol2.

    • Mamik berkata:

      Ok..ketemuan tetap jadi agenda..cuma waktu dan tempat bisa diatur..beres kan ada bang John,,pak Bass,,om Yono tante Sisca dan om Agung wiradyo..cuma koq blm nongol nih, tp dah kontak aku koq.. Oya, tante Bethet di Solo, anaknya di SD Muhammadiyah 1 Solo.

    • joni eka harwanto berkata:

      sd muh 1 pd kok gak ketuma yo yen jemput////bude mamik piye kpn arep dikumpulno//kmrn bu windi telp yen setu sma kita ultah jare trrus request door prize yo wis sesuk tak kirimkan ra ketang 5bh//mungkin ada temen-2 yen arep nyaosi door prize buat ultah sma kita///agung n oyeng dah tak info ktnya ntar-2 aja ya udah/////////kiyeng pulang tak ajak kermh bude mam//jare isin gak diakui he//he

    • Puji Santosa berkata:

      Andank temen seperjuangan waktu Marinir di Surabaya…!!! Sdh tak suruh nongol tapi masih malu2 Mas..!

  24. SITI QOMARIAH berkata:

    Aku dulu sering lihat kak agung nganter anaknya d.purwataman,skrg dia kerja ngendi?Salam buat semua..sukses sll

    • joni eka harwanto berkata:

      neng bpn skh jeng qom///omahe agung neng singopuran mburi koramil selatan sd singopuran

  25. Puji Santosa berkata:

    Waduuuh..!!!!Kok sepertinya jalan ditempat yaa..? Sdh nggak ada peminatnya lagi..!Apa sedang konsen ngurusi Parpol masing2 yaa…?

    • gotri berkata:

      Mboten menopo menopo Mas Pudji, sedayanipun meniko mawi tataran
      alhamdullillhah sak meniko sampen sami saget ” saling sapa” Mugi kedepanipun saget saling ” jabat tangan berpelukan mesra sebagai seorang sahabat yang saling melepas kerinduan ” lajenk kedepanipun
      saget sharing modal saget damel “Perusahaan ingkank pun komandoi” rencang rencang Alumni SMAN Kts Angkt 87. Amin.
      Nyuwun gunging pangaksami dateng Mas Puji, dalem boten bade menggurui Mas Puji, namung nyuwun ….Nyebar godhong koro…
      Sabar sawetoro… Nggihh, Tenang kemawon sedoyo keduman
      @ Gotri 31@

  26. gotri berkata:

    Assalamuallaikum ,
    Neng bang ku bis ketem ma tem tem wal cum di dun maya,
    Mas Anton ku kad kad maen ke Bog car rot unyil yang Maxyoshh, kontrakanku dket rel kalau pas naik kereta api, kira kira smp Deppok keluarin donk kepalanya biar bisa kulihat dikau Sayang…Kangen Nich ma Dagu Mas yg caem…,
    Wassalam
    @ Gotri@

    • joko marsono berkata:

      mas gotri isih kemutan aku ora?suwe no paran kok boso jowomu malah tambah alus.diamplas terus po piye? he..he..

    • gotri berkata:

      Alhamdullillah Tasih Mas Joko, piyayinipun radhi gothot, rambut belah tengah, menawi ngendhikan ceplas ceplos asringipun kaliyan Mas Suryanto ” kenclunk” dalemipun wonten Pengging…Jago renang

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Suwe2 nggemeske jg nih Mas Gotri..he. Pak/Bu Admin …. dibuat pasal dong hanya boleh menggunakan nama alias yang “resmi” (kalau ada) sewaktu di SMA dulu. Kl nama alias hasil pengembaraan setelah mentas dr SMA harus di buat acara syukuran dulu. Gimana?

      Tp yakin bener nih, ini mah Mas Rambo. Cocok jg dng filmnya, suka dengan penyamaran….he

      Wassalam

    • gotri berkata:

      Matur sembah nuwun Mas Anton, menawi sampun kemutan,
      La monggo menawi badhe pinarak dathenk kontrakan kawulo,
      dalem sak brayat matur nuwun sanget, mangkih pun sambut kaliyan 2 rambo junior & 1 rambowati ingkang lucu2 ..super aktif.
      Nuwun
      @ Gotri@

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Teman2 yg punya kesan Mas Agus Rambo makin bagus bahasa jawanya pasti nanti jg punya kesan makin “santun” orangnya. Bahasa halus, suara pelan dan lembut, runtut….. he.. hasil pelajaran menjadi marketing yg handal. Yakin deh kalau Mas Rambo nawarke dagangane calon nasabah “klenger”…. udah mulai menjadi pembicara seperti Hermawan Kertajaya belum Mas?

      Kalau ke Bogor mampir dong, jangan hanya beli roti Unyil tp niliki jg Unyil2ku…. wis ono telu lho. Podho yo? 2 Rambo dan 1 Rambowati….. Nek aku urung biso nyambangi Vila Mas Rambo, nanti kalau keretaku lewat Depok takminta ijin untuk mengeluarkan anggota badanku…. ben Panjenengan lihat… tak SMS sik ben ora slisipan…. he

      Sukseslah!

      Wassalamu’alaikum

  27. gotri berkata:

    Kemana Mbak Kadarini yg Feminim, Mas Agung Wiradmoko ingkang kemayu, Mbak Purwanti Ireng manis lesung pipit, Mbak Hesti, Mas Mboik yg macho, Mbak Sarji-aaaaahhhh ingkang imut imut, lan sak sanesipun kulo Kapang sanget, … Mugi mugi saget pinaggih maleh.
    Nuwun
    Gotri

    • yulita suharjo berkata:

      Mas Gotri ……
      Taksih kemutan kaliyan rencang rencang A1. Alhamdulillah….
      Sapuniko ndusun panen menopo? Banyudono lor Pengging…
      Pak Lurah sopo yo lali….?
      Kawula badhe jalan – jalan wonten Depok…
      tepatipun wonten pundi?
      salam kagem rencang@ sedaya.

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum,

      Mas Yulita, takbantu yo……. Pak Lurah Suharno. Beliau mantan anggota Kopassandha Grup 3 Kartasura. Mas Gotri, leres mboten data puniko?

      Wassalamu’alaikum

    • Yono berkata:

      MBO, koq Dik TITIN Delanggu tdk dipanggil??? lupa ya? (aku ingat krn namanya mirip bantang film cowboy jaman dulu yg terkenal itu lho…. he.. he…) ojo nesu lho Mr.Rambo, terus mbedili sembarang karo GOTRI koyok film. Success selalu & banyak rejeki koyo film Rambo yg laris manis.

  28. gotri berkata:

    Turun dulu ach…,bsk di contak lagi,
    Mas Gepeng nyak suka bobo dikelas, but doi emank jago banget di elektronik & matematik, tapi benci banget ma sejarah…
    Naik Donk om Gepeng jangan cuma di lokal kartasura doang.
    Thanks
    @ Gotri@

  29. basuki setiawan berkata:

    mana yg laen ?

  30. Fransisca Endiah Wijayanti berkata:

    Jeng Mamik, ini nmre Abdul Sholeh Purwanto 0271-5877750, Wiradya Agung : 0813 9353 1812.
    Nuwun

  31. anton tanta saputra berkata:

    Assalamu’alaikum wr wb,

    ……………….????????

    • joko marsono berkata:

      Sugeng panggih malih mas Anton.jarene sampeyan biyen arep dadi pioner kanggo ngumpulake sederek2 sing ono antah berantah iki.wis ndang diatur wae,asal tempate ojo ono SITU GINTUNG yo.

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mas Joko Marsono, kepanggih malih nggih (wah jadi ikutan pakai bahasa jowo nih)! Kapan ya dulu kita tlp2an trus pet gakono khabar2an blas. Yah, mungkin kesibukan ya jadi gakbisa terus menjaga komunikasi. Untung ada media ini ya.

      Mas Joko, yang aku ingat kalau pakai celana seragam pasti sampai di bawah ulu hati persis, jauh di atas pinggang (he… sorry yo… geli aja!). Masih seperti itukah gayanya? …

      Untuk ketemuan kita niatkan dulu aja, someday insyaAllah terealisasi.

  32. SITI QOMARIAH berkata:

    Mas Anton,temenmu GANDUNG kok gak nongol,dl kl ke sklh kompak ya sl mlaku brng..joni dan anton ini kok msh ingat temen2 lama ya,daya ingat mash hebt

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mbak Qomariah, itu Gandung udah nongol beberapa. Mungkin beliau sibuk jd gakbisa sering nongol. Memang dulu rumahku yg paling dekat sekolahan, jd kl berangkat suka nunggu barengan. Bisa sama Gandung, Syaiful Amin atau Akhmad Kodri. Masih banyak sih yg keingat.

      Wassalam

    • Mamik berkata:

      Mba Qom…ada punya no telp dik Endang Mulyani? ato teman2 lain?

  33. joni eka harwanto berkata:

    dulunya gak kebanyakkan brutu jeng qom////jenengan di sawit kenal ama aris budi margono gak///jeng kita lost ctc ama dia dr ktnya dia di Marinir//slm

    • Farid berkata:

      Ass Wb Wb
      Salam Sejahtera, Jayamulya kagem sedulur’87 sedoyo…
      Alhamdulillah, Mas Johny Matur Nuwun wes disambangi pas sedane Bapak, Kang Jack (omah tingkat pinggir ndalan), Mas Bambang Gembongan, Kang Puji, Anton koncoku SD, mtr nwn ugi kagem mbk Mamik & Kang Sigit yg sdh mampir kerumah. Seneng rasane iso kumpul meneh senajyan wes podho rodo lali rupo. mbak Mamik & Oom John (selaku administrator) ben podho ra pangling nek ditambahi photo jadul piye..?!!. Matur Nuwun, Wassalam.

    • Bambang Setiawan berkata:

      Farid Anshori…
      Sekarang dimana?
      Nderek belosungkowo…

    • Farid berkata:

      Bener mBang… saiki aku ning Cikarang-Bekasi. Bojoku yo wong Jogja (jape methe) trus Jogja-mu sebelah ndi..?! suk tak mampir. Sayang ya omah Gembongan, kamar mandi-ne mbiyen iso nggo jelungan je…

    • fransisca endiah wijayanti berkata:

      Farid, ikut berduka cita y?
      Bapak itu, P’Robani bukan?
      Kalo iya, beliau itu penggemar berat radio & suka bawain kita makanan .
      Sakit apa?
      Salam buat Taufik Kauman y…

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mas Farid, aku eling sama nama Mas Farid tp (maaf) rodo pangling karo penampilan sampeyan. SD bareng, njuk SMP kita bareng jg ya? Aku tahu rumah sampeyan tp lupa namanya, pinggir jalan (dulu sih masih jalan tanah tp lebar…) dan ada pohon mangganya. bener ya?

      Lama ya gakpernah ketemu lg.

    • yulita suharjo berkata:

      Assalamualaikum ww.
      Saya seklg ikut berduka cita mas farid….
      Aku eling-eling dari kemarin yang mana ya….
      saiki wis bedo banget….
      Di cikarang dimana mas farid. Aku di karawang barat perumahan resinda.
      Kalau tahu alamatnya aku main kesana .Insya Alloh.
      salam buat keluarga dan semuanya…
      wassalam,

    • joko marsono berkata:

      Mas Yulitaa,aku nimbrung sitik yo?panjenengan no karawang,mas Farid no cikarang,aku no tambun.koyone sak jalur yo yen ampir-apiran.mengko yen aku lewat tak mampir yo?yen mas farid cikarang-e ono ngendi?aku sering no cikarang lho.nyonyahku kerja no cikarang juga

    • Farid berkata:

      Mas Yulita, Mas Joko Marsono… nek meh do dolan mending ning tengah2 wae (Cikarang). Aku ning Jl. Jaguar Perum.Cikarang Baru (JABABEKA) takon wae omahe sekretaris RW.09 sebelah ndi.. (he.. he.. mung sekr.RW wae sombong yo..?!!). Trus kapan sing do arep kumpulan JADEBOTABEK-an ki..?!!. Kagem mbak Mamik, nyuwun tulung diupdate profile-ku Cel : 0816-144-2163; mail : farid@id.pewg.panasonic.com. Matur Nuwun..

    • joni eka harwanto berkata:

      jeng qom//n om farid kakeyan brutu sampeyan mosok jik 40-an pd lali omm farid tambah manstap face tetep bicara tambah wibowo cuma lalenan///rid info yg kau cari rupanya bru sakit aku denger dr sopo lali aku//n blm ketemu besok dah dpt tak info///

  34. basuki setiawan berkata:

    bu mamik ikut prihatin, ghora anadi santika kena DB, moga2 cepet sehat kembali. ak dpet info dr baca radar solo, cepet sehat aja, kita slalu brdo’a,

  35. Bambang Setiawan berkata:

    Alhamdulillah lagi…
    Aku ono konco A2 lagi…
    Yang lain mana?
    Ditunggu partisipasinya…

  36. fransisca endiah wijayanti berkata:

    Mas Joni, motore jd ga?

    • joni eka harwanto berkata:

      SIDO YG TAK SMS KAE REGANE YO///MALEM ITU AGUNG TAK INFO TRUS KITA JANJIAN DI TEMPAT FARID AMPAI JAM 1 REUNI WONG 5 AMA MURSID KAKAKNYA PEKING/// APIK WAE RID //FOTO SMA OJO SD GAK KENAL NTAR////PIRE SIS//

    • fransisca endiah wijayanti berkata:

      Jon, nek regane sak mono ra iso i….
      Tak tunggu kabare yo

  37. gotri berkata:

    Monggo Lo Mas Yulita, benjang kapan bade tindhak depok,mugi2 saget pinarak sekedhap wonten gubuk kawulo, mangkih dalem traktir wonten Mang Engking UI Depok,
    Salam
    @ Gotri @

    • yulita suharjo berkata:

      Assalamualaikum ww.
      Mas Gotri Legendri Nagasari……
      Mas Agus Rambo ……Insya Alloh dalem sowan .
      sami sehat to ?
      salam kagem sederek kawulo sedaya..
      Wassalam,

    • gotri berkata:

      Wa allaikum salam Mas Yulita, Alhamdullillah sehat sedoyo mas, Monggo lo dalem tenggo Nggih.
      Nuwun
      @ Gotri @

  38. fransisca endiah wijayanti berkata:

    Mas Agus Rambo,
    SAking asma panjenengan kula mboten kesupen. Ananging pasuryanipun kok radi supe njih, ( nyuwun ngapunten wong njih sampun sepuh hehehe..)
    MBok, fotonipun kalian kulawargo tho mas…
    Keng putra sampun kelas pinten?
    Rahayu sedayanipun.

    • gotri berkata:

      Matur sembah nuwun Mbak Sisca, dalem termasuk golongan produktif
      dados..nggih kagungan momongan 3, kolo semanten sampun kalih lanang-wedhok ee, Gusti Allah maringi maleh ,..bonus kacriosipun …dados tambah setunggal cowok malih, jangkep 3 rambo junior plus 1 nyonya rambo ingkang setia dampingi “perang” wonten Jakarta pinggiran.
      Insyaallah mangkih bade pun kirim wonten mriki.
      Nuwun sanget
      @ Gotri @

  39. gotri berkata:

    Mas Agung Wiradyo,…dalem tenggo
    Nuwun
    @ gotri @

  40. gotri berkata:

    Mas Gandunk, Mas Ali, Mas Sigit, monggo tho Mas….
    kathah rencank rencank ingkang nenggo panjenengan…wonten mriki
    mugi mugi saget pinanggihan malih.
    Nuwun
    @ Gotri @

  41. gotri berkata:

    Mas Joni, menawi boten ngrepotin dalem bade pesen tiket pesawat garuda
    namung discount 100 % nggih Mas, jurusan Jakarta Solo PP,
    Alhamdullillah wonten ” blog ” meniko, menawi boten dalem boten saget ngenali Mas Jony ingkang sakmeniko, tambah lemo…,
    Nuwun
    @ Gotri@

    • joni eka harwanto berkata:

      GUS ///PAKAI GOTRI//AKU PIKIR GOTRI KU KODRI//LHA SALAH NO AKU MONGGO DISC 100% BOLEH KPN TING INFO OMM HPMU TLG INFO KE AKU YO///081.2291.3113 OR 081.567.12.747 YA//DHIKIN NENG DEPOK CEDAK NO//DI ORGAN TUNGGALE//LARIS KOK MAS///KPN KONDUR NENG TERAS

    • gotri berkata:

      Siip Matur Nuwun sakderengipun Mas, kulo sampun pindah dateng Ampel (kaki gunung Merapi) sak bibaripun Almarhum Bapak kapundut Gusti Allah (th 1999, bebarengan anakku pertama lahir)…hehehe aku isih kelingan panjenengan yen ngguyu…mlengeh, No Hpku 0817 17 22 09 on line 24 jam, emailku gotri31@yahoo.co.id ,kolo wingi wis kotek kontekan karo mas dhiikin, aku saiki nang PT.Indomobil Divisi Marcethink Cabang Nissan Pondok Indah.
      Nuwun
      @ Gustri @

  42. gotri berkata:

    Kagem Mas Farid, ingkang kolosamanten alit imut imut, bagus pasuryanipun, tajir,…Sugeng pinangihan malih Mas,
    Nuwun
    @ Gotri @

    • Farid berkata:

      Matur Nuwun Mas Anton, leres omah (ibuku-suwargi) isih ning Nggiringan, genteng Kayu Sirap ngarep omah ono wit nongko-ne. Kagem mbak Yulita, saya di Jababeka-Cikarang Baru (sing selo dhisik mampir nggih..). Om John, senengane gawe penasaran. Sing nembe gerah niku sinten..?!, ning tetep tak tunggu kabare… khusus Mas gotri, jaman SMA mbiyen durung begitu populer paraban itu. Nyuwun sewu nawi dalem sami kalian ingkang om John sebataken ing ngajeng (kakehan brutu). Mbak Mamik, mugi keng putro enggal saras. Matur nuwun sedoyo ingkang sampun nate kenal suwargi Bapak, nyuwun agengging pangaksami mbok bilih selama hayat romo anggadhahi kelepatan dateng sedulur2 sedoyo.

  43. gotri berkata:

    Mas Yono ingkang tambah Tajiiiirrrrr abis
    Mugi mugi tansah pinaringan karahayon, berkah soho barokhah saking Gusti Allah.
    Nuwun
    @ Gotri @

  44. Farid berkata:

    Mas Basuki, wilujeng Mas…, kabar keluarga sehat2 wae to..?!, kakak2 & dik Angky gimana kabarnya..?!!

    • basuki setiawan berkata:

      Alhmdulillah, baek smua m farid, begitu juga keluarga m farid ???

    • Bambang Setiawan berkata:

      Rid, kowe saiki kok sopan banget yo…? hehehe…
      Ora kelingan mbiyen nek mulih sekolah, langsung nyetel video? hehehe…

    • Farid berkata:

      Lho.., ojo salah mBang.. Asline aku ki ket lahir mbiyen wes sopan byanget no.., lha wektu SMP, SMA sempet terjerumus kumpul mbek cah ngarep pabrik mbako nggembongan, Kedhe, Oyink (wesben ngetok), cah lor pengging, dll, trus diojok-ojok-i nyetel kuwi mau…. lha timbangane dijothak..!!

  45. joni eka harwanto berkata:

    ok omm bas/wong sibuk kok n mendadak///peking juga crita//kalau bar ke hik ama danang putramerapi////smp jam 3 ama cah-2 omm

  46. gustri berkata:

    Sugenk ndalu sugeng pinanggih malih, Mas Agung dereng on air neeh ???

  47. gustri berkata:

    mas jarwo kog pendiem salah kalee….? isih plengah plengeh dewe Mas ?
    Nuwun

  48. gustri berkata:

    Baaaaaaaaaaaaaa, apa kabar Om Bambang aku isih kelingan karo adikmu sing manis kae Om..he he he
    Nuwun

  49. anton tanta saputra berkata:

    Assalamu’alaikum wr wb,

    Mas Jarwo saiki posisi di mana? Tahun berapa ya keluar dari Semarang?

    Salam sukses

    Wassalamu’alaikum

    • Yono berkata:

      Ton, kang JARWO saiki dadi wong KUAT di PT Waskita Karya (persero) shg sebutannya JK. Aku ketemu beliau pernah di Nabire Papua (mjd tetangga), Medan dan Jakarta. termasuk bangsa NOMADEN (alamate pindah2) spt saya.

    • Sisca Iron berkata:

      mas Yono, Kadek skrg dmn, anaknya brp?
      Trs adinda Retno? msh di wnsri?
      Salam ya…

    • Yono berkata:

      Mbak Sisca, Koq Sampyan ngerti banget silsilah keluargaku (kakang & Adhiku)? Kakang dadi guru di SMP 20 Solo anake loro cewek2. Adhiku bisnis beras neng ngomah anake siji. Koq kenal betul? kiro2 kenal neng ngendi Mbak?

    • Sisca Iron berkata:

      Yo ngerti banget tho mas. Kita kan temen seperjuangan di fak sastra n punya hobi yg sama di outdoor heheheh…Sm Kadek udah kyk sodara. Kalo sm Retno, dl dia pernah aku ajak bisnis di Sara Lee.
      Salam buat Ibu ya, aku pernah maem di rumah loh….

  50. yulita suharjo berkata:

    Assalamualaikum ww,
    Mas Kojack Insya Alloh kita akan main – main …
    Juga ke teman yang lain di Jabodetabek….
    Salam tuk semua….
    Wassalam,,

  51. jarwo berkata:

    Ass wr wb.
    Kang Anton Tanto Saputro.

    Apa kabar kang.
    Saya keluar dari Semarang th 1991 , langsung buruh di PT.Waskita Karya dan merantau di Maluku dan Papua selama 12 th , sempat di Aceh 2th , sekarang tugas di pry Cable Stay di Sukabumi dan Water Park di Banjar .
    Saya tinggal di Bandung ,
    kalau main2 ke Bandung mampir yoo…

    wass wr wb

  52. Joko Dikhin berkata:

    Sepindah malih rencang2 yang di Jabodetabek plus, mbok yo diagendakan ketemuan yo. Gimana kalo koordinatornya Mas Gotri or Mas Yulita or Mas Puji.
    AKu sebetulnya ada temen punya Villa di Puncak. Villane cukup guede & elok dekat air terjun Cilember & Taman Matahari ono 10 kamar cuma 1,5 juta.
    Mas Farid baik kan kabarnya, oh ya walo telat turut belasungkawa yo.
    Mas Guntur kok ora njedul2.
    Anak A4 kan ada yang namanya Eko kalo gak salah, orangya putih n sumringah. kemanakah ybs?

  53. joni eka harwanto berkata:

    att. bu ketua osis mantan///n all rekan ex 87
    kemaren siang siswa sman kts panitia PENSI telp dalam ultah sman kts
    panitia mhn partisisapinya kita khusus EX 87 dlm rangka memeriahkan ultah SMAN kita monggo mhn bantuan urun rembug ttg event tsb///nuwun
    rgds//john

  54. Fransisca Endiah W berkata:

    Tante, tambahan A4: Kiran Setyobudi & Slamet Raharjo
    Sie sie Te…

  55. Farid berkata:

    Kang Anton…
    Aku seh duwe photomu wektu SD mbek Bu Kris.. (ABADI Photo).
    Rambutmu super klimis, kiro-kiro laler wae mesti kepleset…
    Penampilanmu saiki opo yo isih podho..?!. Kalo liat photo profilnya gak ketok, soale ketutup topi tentara…

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Weleh2… pasti kepleset Mas Farid, lha wong yg dipakai minyak “urang-aring”…he. Mlithit tenan yo jaman cilik! Aku kok lupa2 ingat Bu Kris ya Mas? Ingatannya kecampur2 antara guru SD, SMP sama SMA.

      Saiki yo bedho Mas, wis tuwo. Golek lengo rambut “urang-aring” jg udah gak ada di toko…he. Nek potongan rambut … tetap, pendek dan sigar pinggir. Pernah nyoba bentuk lain… gak cocok blas. Badan jg gak berubah Mas, tetap langsing (jangan ada yg protes ya…he!).

      Nek sampeyan ki aku jg ingat …. perawakan kecil, rambut agak gondrong, termasuk yg tajirlah sejak SD. Cuma setelah ada kumis agak pangling. Mampir Mas nek pas lewat Bogor! Nek aku berkesempatan jg insyaAllah takmapir2 panggonan Njenengan.

      Wassalam

    • Bambang Setiawan berkata:

      Farid pancen sok kelingan kok…
      Eh,… Rid mbiyen kowe A2 toh?

    • Farid berkata:

      Mbang, ingetanku sih normal/utuh (tapi bukan jarang dipake lho).
      Mungkin sampeyan ki sing wes lalen. Aku mbiyen A4 (tonggo kelasmu). Koncoku kelas : Menyoen (Alm), Kede, Kandar, melet, Dewi Cakra, Sisca, dll. Koncomu kelas aku yo kelingan : Oyink (ketua kelas), Penulis Kelas (sing bocahe imut), Kushandoko, MahNurul (Kak Diduk), Jafar, Bethet, Tri WInarsih (Sing kerep mbok jawili kae), dll.

    • Bambang Setiawan berkata:

      Hahaha…
      sing jawil-jawilan ojo dibahas neng kene..
      aku dadi isin Rid…

    • Fransisca Iron berkata:

      Farid, bukanya km A2??

    • Fransisca Iron berkata:

      Rid, Tri Winarsih sing omahe Batur, Klaten? Kost e blkg salon Nathalia???

  56. Dewi Listyowati berkata:

    Halo teman-teman, apa kabar? Senang sekali ketemu blog ini, aku dapat dari Sisca.

    • Farid berkata:

      Dew… pakabar… pertama mbok jawil di FB aku penasaran (sing ndi wong-e), begitu liat andeng2 ngisor moto, mak-slep langsung inget. Apa km sekarang juga masih cerewet kayak dulu.. suaramu kuenceng (kayak Bu Siti guru OrKes SMP dulu).

    • Dewi Listyowati berkata:

      Hi rid, kowe musti lali aku kan Dewi A4, dai ora se SMP karo kowe. Saiki neng endi? Konco-konco sing neng Jakarta sopo wae, mbok yao aku dikasih. Suwun

    • Bambang Setiawan berkata:

      Wi,.. Dewi…
      Farid kuwi pancen ST…
      hahaha…

    • Farid berkata:

      Hi Dew.. konco2 sing jakarta oakeh banget, ning aku rangerti omahe do ningendi… Trus maksud-e “mbok yao aku dikasih ki piye..?!!”, lha butuhe piro..?!!, he.. he…

    • Bambang Setiawan berkata:

      Andeg-andeng Kok mak slep… ki kepiye jeng…

    • Farid berkata:

      mBang.. kowe ki sih lucu.. lucu… (dadi kelingan mbek Kedhe, nek ngomong mesti ping-pindo).

  57. Sisca Iron berkata:

    Jeng Mamik, add lagi kel A4: Sri SUpadmi, Agustina Puji Winarno ( bkn Agustini )
    Nuwun

  58. Farid berkata:

    mbeng.. jarene sampeyan duwe produk handycraft yo..?!!, mulai dino iki ning JCC ono pameran “inacraft”. gak melok mejeng mbeng..!!??, ngko tak melok nonton..

    • Bambang Setiawan berkata:

      Injih, mas Farid..
      Saya cuma menghimpun beberapa pengrajin..
      Produk lokal…marketnya juga lokal
      Di Ina craft khusus eksport…
      Makaten Kang mas Farid Harja..
      Eh.. Sorry keliru… yang benar RM. Farid Anshori…
      Hahaha…

    • Farid berkata:

      mBenk, No HP-mu piro cah bagus..?!!, rencana 20 Mei aku meh ngetan. Nek aku sido mampir omahmu dicepak’i Bakpia mbek Geplak yo..!!, omahmu kan cedak mbek kios oleh2 kuwi… rak kulon njambu to..?!! brarti koleksimu VCD akeh yo mbang…

    • Bambang Setiawan berkata:

      Iyo..dab..
      Nek VCD ojo takon.. ra usah tuku..nyithak dewe..
      Sesuk mampir wae…
      Tapi aku sampai sekarang masih anggota PMI lho..
      Dadi isin aku…
      Hp. 081 6422 3850
      Sing kerep kontak si Bambang Mulatho..
      He always support me…

  59. Dewi Listyowati berkata:

    Jon, piye kabare, fotomu neng close up kok lemu temen, tambah makmur ya. Konco-konco sing neng jakarta dan sekitarnya sop wae to, duwe alamat or telepon ne ora?

    • joni eka harwanto berkata:

      hai///wik piye wis suwe gak denger critamu adimu jik neng lion nunung///sorry late reply agek rodok ribet rekrutment cabin crew tuk haji di lor-in smp malem jadi dr minggu gak sempet tengok-tengok blog kita rupanya om oyenk dah muncul////rupanya beliau dah lama nginceng kita n sambil senyam-senyum moco komentar kita///hpmu piro wik jare meh kawin ngundang kito galau mosok mezok meh ping pindo akhir april n cucune meh lair//

    • Dewi Listyowati berkata:

      hi Jon, adik ku iku neng Air Asia dudu Lion, wah wah wah bedo sing dadi Boss sibuk terus he he he. Kabare apik wae, slamet lan sehat. O ya, wong tuo ku pindah neng kemasan wis orang neng lor tugu. Sapa kondo yen aku arep kawin, karo sopo ha ha ha, pacar wae durung duwe, dongano wae yo ….. O ooo ngono toh no hp ku diilangke, iki lo no re : 0816 788 685, salam kanggo konco-konco yo

  60. Farid berkata:

    Sisca… isih sok weruh Tri Winarsih gak..?! bener de’e cah Batur, mbiyen kost-e nang kono.. sakplok-e dioyak-oyak Bambang mbiyen trus pindah kost neh… Salam wae yo nek ketemu…

    • Fransisca berkata:

      Hahahahha…ngono tho Rid critane??? Aku ra ngikuti gosip mode on sih 😉
      Wis ra tau ketemu ki.
      Rid, bos promosine Panasonic sopo yo? mbok aku njaluk cp ne.

    • Bambang Setiawan berkata:

      Lha.. ngono kuwi Sis..
      sing rodo agresip nek karo Kang Farid…
      Soale piyayine anteng
      hahaha…….

    • Fransisca berkata:

      Rid, imelku/YM ku: sisca_milo@yahoo.com
      Njaluk CP nya bag promosi Panasonic yo. urgentt!!
      nuwun yo

    • Fransisca berkata:

      Mbang, neng nyang Solo gawakke geplak,gethuk, bakpia, yo????
      Ngko tak bagi karo Tri Winarsih hehehehhe…

    • Farid berkata:

      Sisca…
      Bener Priyayine Jogja Sis, aku ncen alus, anteng lan alim. dek’e paling ngerti selahanku. Ning urusan sing iki nek dicritakne dowoooo byanget. Aku njaluk email-mu waelah… Ben Bambang raiso melu krungu…

      Dewi..
      ku yo rung tau pethuk mbek cah-cah ki..?!!, sak sakngertiku ono Mas Yulita – Karawang Barat, Mas Joko-Tambun, Mas Puji-Kelapa2, Mas Anton-Bogor, liyane coba petan-ono calling1… opo takon wae mbek Jeng Mamik po Mas Sigit…

      Dab-mBeng…
      Oyink bar SMS aku nganggo parikan barang… berarti ‘ki de’e mesti yo monitor ning Blog iki. Mung mungkin durung iso nggunakno komputer. Lha ning pengadilan kan sih nganggo mesin ketik kelurahan, he.. he..

    • Bambang Setiawan berkata:

      Bocahe metu tenan Rid…
      hahaha….

  61. Dewi Listyowati berkata:

    Rid, maksud te, mbok aku dikasih tahu, sopo wae konco-konco sing neng Jakarta lan sekitare, ngono lho he he he

    • Fransisca berkata:

      arep kumpulke DPT yo Wil? hehehhe

    • Farid berkata:

      Yowes, suk Setu-Minggu tak coba ngider,…. ngko (nek ketemu cah-e dhewe) tak jaluk’ane KTP.. trus aku laporan mbek kowe yo…!!, lha wong aku dhewe we yo rung tau ketemu je, ‘Wiiii wii….

  62. oyenk berkata:

    sak jane’ aku durung gelem komentar, ning gandheng bocah cilik Nggiringan ngenyek aku dadhi panas, padakke’ Hakim garis bal-balan wae ora mudheng komputer, tanjiiir… ati-ati le’ yen mulih Tosura !

    • Fransisca berkata:

      Mas Juyamto, pkbar?
      Saiki neng ngendi mas?

    • Farid berkata:

      Sugeng sonten Mas Djoeyamto…lho.. lho.. lho… ujug2 kok langsung kromo inggil-mBaben-ne metu.. ingkang sareh njih Mas.. ( opo sajak’ke ning pengadilan wes kakehan kasus ‘ki yo… ). Nek mboten ngaten panjenengan-ne mboten kerso medal je.. (koyo pong-pongan yen diabab-i kae lho, njur nyapit lambe, lha sak-iki malah ngincim aku barang.. rakelingan mbiyen yen sok tak terke ngapeli Winarni, he.. he..) ‘Jo nesu mbek cah Yatim yo Yink.. dosa lho..!!??

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Oyenk yg mana ya? ……..

      Wassalam

  63. oyenk berkata:

    goro-goro provokasine’ cah Nggiringan Sis, malah dadi melok-melok nge-Blog, saiki neng Temanggung, ngarit neng lereng Sumbing ha..ha..omahmu ndak minggu tak liwati lho, pas jadwal setor bojo

  64. oyenk berkata:

    saiki aku ngarit neng lereng Sumbing Sis, omahmu ndak minggu tak liwati lho yen pas jadwal setor bojo….goro-goro provokasine’ cah Nggiringan malah dadi melu-melu nge-Blog

    • Fransisca berkata:

      @ Farid: komporanmu berhasil, manaske Oyenk hehhehe…
      @ Oyenk: loh…omahmu ngendi tho Yenk?
      Setor opo ki? :)) hakim gajianne tiap minggu po? 😀
      Mbok yo mampir…
      Salam nggo keluarga ya. Anakmu piro?

    • Bambang Setiawan berkata:

      Walah… Mosok lali Sis.
      Djuyamto kuwi yo mung siji..
      Sing Kempole gede banget…
      Kakehan balbalan…
      hahaha…
      Met datang pak de…

    • Farid berkata:

      Yink.. Sisca rasah melu-melu mbok setori lho..!!

  65. oyenk berkata:

    Cah Nggiringan kuwi kawit biyen bakul kompor Sis, nyambi tukang
    plinthir nganggo mrico, nganti podho kringeten…rivale’ Melet cah
    Mangu, pialane cah Dlanggu kae’ lho..
    Kagem budhe Mamik n pakdhe Joni, mbok dirintis bikin IKAL 87
    wae’ piye’…ben konkrit dan ada manfaat nyata, saya yakin konco2
    ya pingin tapi enten-entenan sing mulai…piye cah ?
    Soale’ yen nge-Blog terus yo blangkemen, terus entek2ane’ bosen
    njur muspro..

    • yulita suharjo berkata:

      Kulo dherek mawon mas oyenk……
      Sak brayat saking kawasan Jakarta & Jawi Kilen mendukung sepenuhnya…Bingung nganggo basa jawane.
      Padha sehat sedaya sadulur kulo…?
      Mas Oyenk Sugeng pinanggihan malih wonten ing mriki…
      Sampun dangu mboten kapanggih.
      Salam tuk keluarga, wis bathi pira ?

    • Fransisca Iron berkata:

      @oyenk & farid: Ra Ngeh aku, mlintir mrico ki opo? ketoke pembicaraan tingkat tinggi kui..

    • Mamik berkata:

      Nggih paklik Oyenk..nunggu wektu kapan padha iso kumpul.

  66. oyenk berkata:

    Mbang suk malem Setu neng Bamboo yo…! Tak ampiri..
    Tenan iki..kangen mbek kukulmu.

  67. Bambang Setiawan berkata:

    Tri Winarsih kuwi sing endi to cah?

    • joni eka harwanto berkata:

      ==============att rekan rekan 87================
      Sabtu besok panitia hut sma kita minta dukungan moril n materiil dr kita alumni 87 tgl.25 acarane///piye===========
      pse mbaca msg to ibu ketua osis tg.16apr podo gak naggapi piye/////

    • yulita suharjo berkata:

      Kang Jhony infone kok ndadak pisan….
      Yen bisa acrne pas ono liburan .
      Jadi kita sing adoh bisa padha nyempetake balik.
      Pingin banget ketemuan karo konco dhulur kabeh..
      Salam wae tuk semua, smoga sukses…
      Kita dukung ……

    • Farid berkata:

      Watashiwa.. Makmum desu…!!.. manut mawon B’De Mamik..
      Poko-e Mak Nyoss.. (raono hubungane yo cah….)
      Trus kiro2 nanti patern-ketemuannya kayak apa ya B’De..?!
      Masukan aja, nek iso dirembug disini, nanti tinggal action next-nya waktu ketemuan itu. Wektune ketemu ‘ki mepet lho B’De.. nek koyo si-Bamb ngono, kari numpak Pramex 45mnt tekan… yo mBeng.. wes mususi beras durung ‘ki..?!!

    • Yono berkata:

      B’de Mamik, kita ini terdiri dari (tepatnya: berada di..) berbagai pelosok tanah air dan kebiasaan kita selalu kumpul keluarga masing2 disaat hari Silaturahim Nasional (Lebaran maksude). keberadaan di hari nasional tsb pasti diseputaran Tosuro paling radius 2jam darat. Usul saya moment tsb pas sekali klo mo kumpul2. tinggal waktunya H+berapa? cari hari baiknya saja.Alumni cab. Aceh, Jakarta, Bogor, Semarang,Yogja, Surabaya…. Papua, apa setuju?

    • joni eka harwanto berkata:

      jeng//mamik omm yono lha monggo ide mas yono di area kts juga bagus karena mayoritas di situ// sebaiknya ada panitia kecil besok konco-main kerumah te mamik kalau ada dirumah bahas yg akan dibahan opo ya/// sisca//oye//agung wi//qhe //bas//omm sigit//te mamik//ketenk//

    • fransisca Iron berkata:

      Ethok2 lali…Tri Winarsih kui cah A2, asli Batur,Klaten. Wonge Imut, manis…
      Temen baikku sekalipun ra tau sak kelas. Soale gawene ngeke’i informasi berharga hahahahaha…

  68. Fransisca Iron berkata:

    wis tak ewangi nambahi adlibs siar neng SOLO_RADIO, kang…

  69. oyenk berkata:

    @ kagem mas Anton, Oyenk niku rencang sampean kawit SMP lho,
    bocahe ireng, kempole’ gedhe, bodyguard-nya Farid…langganane’
    Guru BP, pun eling dereng ?
    @ kagem cah bagus Nggiringan, karo Melet kok ora tau nyopo he..he..
    You’re unforgetable friends lho walaupun nganyelke’, yen ngrembug
    Sisca, Farid langsung sensitif…sajakke’ dendam lama Sis yo ?
    @ kagem mas Yulita, seneng banget menyaksikan Evolusi badan
    sampean di foto, dulu timbangane’ mungkin mung 45 kg saiki wis
    mulyo dadi 70 kg yo ? OSIS kita dulu tanpa sampean gak seru…
    anakku 2 wae mas, sesuai jatah tunjangan Negara ha..ha..

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Om Oyenk alias Mas Djuyamto……… cuma mancing aja Mas. Aku lah apal dng Panjenengan. Nek ora salah SMP-nya kelas IIID ya, sama Mas Arif-nya Bu Sum (guru faforitku ki…. isih sugeng ora ya?), Nur Sholeh, Silvi dll. Iyo, masih ingat bangetlah ciri2 fisik Njenengan. Kayaknya kita pernah jadi lawan tanding sepakbola waktu SMP itu.

      Nek kanggoku Njenengan itu sosok misterius, karena jarang ngomong, senyum2 saja, tp sebenarnya punya pengaruh kuat di lingkungan pergaulan (pemimpin informal … he). Kalau di militer mungkin mirip2 Jendral Ryamizard…. he…. Om Sigit, ini ngomong tentara maneh. Sakmeniko nyepang wonten Pengadilan Negeri, leres Mas? Mugi2 dados pengadil yg adil. Mugi sukses terus dan salam kagem keluarga.

      Wassalam

    • Bambang Setiawan berkata:

      Betul, pak Anton,
      Djuyamto dulu memang jarang ngomong mulutnya..
      Tapi tangannya yang bicara…. Plak..! .Plek..!
      Hahaha…..

    • fransisca endiah w berkata:

      mosok Oyenk cengkiling sih Mbang??

  70. fransisca Iron berkata:

    @ Oyenk: dendam sih ra mgkin lah, Farid ki wis dadi good protector. Ho’o ra Rid?? Kw tak belani lho. 🙂

  71. oyenk berkata:

    * Sis, yen arep meguru bab mlintir mrico langsung wae’ takon
    Farid, tanggung cespleng pokoke’…cilik2 neng sebehane’ pepak,
    BTW indro kangmasmu saiki neng endi Sis ?

    * Meletz pinter milih alamat omah, mergo dhasare’ Kranjingan, terus
    tuku omah neng Kranji, isih hoby “berburu” ora Pak Lik ?

  72. fransisca iron berkata:

    oalah…jebul kui tho sing dikarepke. Ra melu2 wae ah…
    Mas Endro dadi dosen neng Universitas Palangkaraya. Suk September neng Solo ngrampungke S2 ne.
    Bener Anton Yenk, kw biyen ketoke arang omong yo??? Sakjane kw ki cah apikan, nek ra salah hehehe…

    • Bambang Setiawan berkata:

      Apikan piye…?
      Apane?

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mas Bambang, mosok Mas Djuyamto segitunya? Kayane Mas Bambang sudah pernah ketiban plak-plek-e yo? he…. Pasti plak-plek-e dengan tujuan baik nggih Mas? Untuk mengingatkan teman2/ anak buah yg bandel…he.

      Nek main bal ki tenangnya seperti Maldini, ………cool-calm-skillfull….

      Wassalm

    • anton tanta saputra berkata:

      Sisca, salam buat Mas Endro yo! Mas mu kae apikan banget lho.

    • fransisca endiah w berkata:

      Salam balik dr ms Endro.
      Dia juga punya good impress sm km kok mas.

  73. Farid berkata:

    Mbak Sisca,
    Omongane Oyink bab “mrico” rasah mbok gubris… cah kuwi meneng2 yo kranjingan. Mbiyen ono guru praktek kelas II di-mricani nganti kringeten.

    Mas Bambang (Melet) Mulatho,
    Sugeng Sonten Mas.. mboten manglingi njih kawit kolo semanten pasuryanipun njenengan tasih awet nom, bagus lan tasih ngudi rikmo kang panjang. Kranji-nipun lenggah wonten pundi Mas, mbok bilih mangke wonten wekdal dalem sageto mampir silaturahmi. Salam kangem keluarga njih Mas.. ( ampun pitados kalian ngendikanipun Mas Oyink njih… )

    • bambang mulatho berkata:

      ha..ha..ha.. iya Rid.. Oyenk pancen ket mbiyen ngono kuwi.. ora neng jagongan.., neng hik.. neng ndangdutan.. senengane gawe onar lan kisruh thok.. ngono kok ono konco sing omong jare alim, babar blass kleru..(kapusan)..

      Rid aku di prumnas 1 bks, jln cempaka ry 131, dolan yo.. la kowe neng bks endi..?

    • Farid berkata:

      Sip kang… Cempaka Raya 131. Aku sering lewat Kranji nek meh ning Klender. Coba suk tak golek’ane… Aku ning Cikarang Baru “Taman Cempaka” Jl. Jaguar U2/39. Podho cempaka-ne yo… yo nek sampeyan pas ngetan mampir.

  74. Basuki setiawan berkata:

    Sepertinya ada yg kurang nh di alumni87, :-).,

  75. Joko "dikhin" Darsono berkata:

    Akhirnya wellcome juga Pakde Oyenk, sehat n waras slalu. Perkoro kantor sing mbiyen wis nate aku crito spertinya mau diangkat maneh ‘de. Wah bikin stress wae, ntar aku njaluk advis yo ‘de kalo bener ke pengadilan.
    Mas Anton sesuk esuk aku rencana arep joging neng Pemda Bogor (Cibnaong) piye bisa gak ktemu disitu sekalian mborong-mborong di pasar kaget lan sarapan soto bening sing dekat mesjid iku. Uenak tenan. Mas Joni piye akhirnya rolland E70 nya?

  76. Bambang Setiawan berkata:

    Jangan salah persepsi ya mas Anton dan mbak Siska…
    Kami dulu pernah sama2 seneng beladiri.
    Saya dan mas Dju, sama2 di Tae Kwon Do.
    Jadi plak..plek..nya di arena.
    Ngomong2 masalah tentara,
    Bapak saya dulu juga tentara lho mas Anton…
    Anak kolong juga nih…

  77. oyenk berkata:

    @ kang Anton : panjenengan itu prototype siswa Teladan, nek saya
    cs. ( melet, guntur, bambang gembongan, joni, puji makelar, dll.
    itu prototype siswa dalam Pengawasan ha..ha..bener mas saiki
    mergo Kersane’ Gusti Allah saya ditugasi jadi Hakim, edan ora
    mas ? Preman kok saiki dadi Hakim, misteri Illahi yake’ mas. Sing
    penting dilakoni kanthi roso syukur yo mas…Manungsa mung sak
    dlemo nglakoni wae’. Salam jg kagem kluarga moga2 selalu
    sukses n tansah pinaringan Berkahing Gusti Allah.
    @ Om Dhikin : ngapunten lho Om urusanku karo sampean durung
    beres…sst rahasia buat yang lain, dongakno ya Om ben kabeh
    cepet clear…
    @ Om Farid : pesenku sing uwis yo uwis yo le”, keahlianmu bab mlin
    thir mrico ojo dipraktekke’ maneh yo cah bagus…
    @ Om Bambang Jogya : Om wis nyoba Bakmi Jowo pojok Beteng
    durung ? Cap Cay ne’ Resto Bambu uenak lho.. pakdhe Joni meri
    wingi pas awake’ dhewe’ kencan kae’..
    @ Om Basoka : mumpung tangane’ isih isoh obah ayo tenis tho Om..
    ojo mung kanggo mlithir brengos wae’
    @ Yu Sisca : aku kelingan banget konco kethelku A2 dulu sak jane’
    “ngincim” sampean lho, kata2nya sak yaene’ isih tak eling2 yaitu
    ” Yenk, Sisca kuwi sak jane manis lho….dst ” , sampean pasti tahu
    sopo kuwi ? Yen ora kliru sesama atlet ha..haa..

    • bambang mulatho berkata:

      wa… yen pakde oyenk karo pakde brengos janjian tenis, kuwi mengko kedadeane ora tekan lapangan…! koyo lali adade…tenis kok mangkat sore -mulih subuh.. athikane ono-ono wae bocah2 ki….

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      AlhamduliLlah, Mas Djuyamto sangat bijak banget melihat kehidupan. Betul banget Mas, kita hanya diwajibkan berusaha sementara hasil akhir hak prerogatifnya Allah. Tentang masa lalu, apapun itu hanya pantas menjadi pelajaran. Lak mekaten Mas?

      Khabare tanggi panjenengan, Mas Untung sakmeniko wonten pundi? Pernah bertemu beliau di Sragen sudah lama sekali. Beliau khan anggota Batalyon di Sragen.

      Terimakasih doanya Mas, mudah2an kita semua termasuk dalam orang2 yg berhasil dunia dan akherat. Amin.

      Yuwun pirso alamat e-mailnya angsal mboten Mas?

      Wassalam

  78. oyenk berkata:

    @ sak karemu sing arep matur Let…mung welingku ndhang tobat yo
    cah bagus…eling anakmu wedok…pengalaman pribadi ojo kanggo
    moyoki liyan, wis diruwat bola-bali kok yo ora mari tho le’ !

  79. oyenk berkata:

    @ Farid ethok2 gak eruh Mbang, padahal pirang2 tahun mbeling
    neng Jogya…

  80. Bambang Setiawan berkata:

    Dino iki sing On line penjahat kabeh…
    hahaha……..

  81. oyenk berkata:

    # yo wis tak tiarap wae’…

  82. oyenk berkata:

    @ sak jane arep tiarap, gandheng mas Anton sing nyenggol aku ora
    wani nolak, ndhak kuwalat he..he..E-mail saya djuyamtooyenk@
    yahoo.co.id mas..Untung skrg di Tegal, kalau gak salah di Yonif
    lagi, terakhir ketemu untung 1 tahun yg lalu…

    @ Alhamdulillah Sis, yen Bambang Jogya kuwi pancen rumongso kok,
    berbeda dgn Bambang Kranji cah Mangu kae’…

  83. Bambang Setiawan berkata:

    aku yo meli tiarap,
    ndak malah gawe kisruh…
    pareng sedoyo mawonn…

  84. oyenk berkata:

    @ hee..hee..

  85. oyenk berkata:

    @ bener Rid, Bambang alesan melu2 tiarap…jebule’ ngebaki kolah

    @ Budhe’ Mamik cah2 kuwi harus dikomandani pakdhe Basuki yen
    arep kumpul2, tinggal cari moment yang pas aja

  86. Bambang Setiawan berkata:

    sepii……..

  87. oyenk berkata:

    @ Nyenyet…

  88. Farid berkata:

    koyo kuburan..

    • fransisca berkata:

      @ Farid: Ndi cp promotion Panasonic e?
      @ Joni : cpt sembuh yo. Mulane nek pas maem enak ki eling2 konco hehehe…
      @ Oyenk: Salam nggo Enny yo. Enny kui sing rambute dowo pas SMP?
      @ Juragan Pumpunk: ojo mutung
      @ Dewi L : nek aku sido nyang Jkt, ketemuan yo Wil…

    • Bambang Setiawan berkata:

      Sis, jenengmu mburine kadang2 nganggo Iron, kadang2 nanggo Milo..?
      Bojomu 2 opo Sis?

    • Bambang Setiawan berkata:

      Sis, neng Jkt arep nyusul Farid, po?
      Ngati-ati, nek ketemu Farid..
      Bocahe cilik, kekarepane guedhe banget….

    • fransisca berkata:

      @ Bambang: Iron kui bojoku. Nek Milo kui nama “marga” ne anak2ku. Makasih yo Mbang, berarti kw perhatian banget karo aku 🙂
      Bener tho, nek jam 3 an kw ngebaki kolah? heheheheh…. btw, seneng lho nek maca tulisane Oyeng, Farid dho wadan2an….
      * Nyang Jkt meh njaluk Panasonic gelem mBranding OB van ku …kira2 gelem ra yo Rid? Benefit akeh kok nggo sponsor.

    • Dewi Listyowati berkata:

      Yo Sis, seneng banget yen biso ketemu, kapan neng jakarta ne, kabari yo ….

  89. Mukhib berkata:

    Bagi alumni sma negeri kartasura angkatan 86… bisa berkomunikasi melalui website alumnismanktsura86.wordpress.com

    • fransisca Iron berkata:

      @OyenK: ngko Eny tak telp ne.
      Btw, Eny kerjo neng ngndi Yenk?

    • bambang mulatho berkata:

      iya kang.. selamt ketemu lagi.. mdh2an sehat selalu.. masih sok bareng-bareng joni (alan)..? salam buat konco2 kabeh ya…

  90. oyenk berkata:

    @ Yes Sis…rambute’ dhowo kepang dua, anteng, omahe’ komplek
    Panasan mbiyen, jaman SMP ora tak lirik blas, eee..lha kok
    saiki dadi bojo, yen arep moyoki Eny telpunen dhewe’ 081393
    140741 or 782273…

    @ liyane’ dho semaput kabeh…

  91. Mukhib berkata:

    Asslm. Wr.Wb, salam kagem sdr2ku angk.87, mas joni, mas oyenk, mas basuki, mas bmbang gmbngan, bmbang melet, mas Qde, mas joko dikin, mas puji maklar, mas farid, trus keteng gmbngan kok ga mncul dsini, yg cwek pda lpa sing eling cma ambar, usyk, pkknya smuanya salam sehat & sjhtra, masih inget mukib angk86 (cah musik), stlh liat diblog ini pngin nmbrung kyknya kok meriah. tlng informasikan ya ke tmn2 angk.86,87 smua deh. untk angk 86 tlng bidatanya. bsa hbungi website: alumnismanktsura86.wordpress.com, e-mail: mukhib86@yahoo.com
    Wassalam Wr. Wb.

    • Bambang Setiawan berkata:

      Met siang Kib?
      masih kelingan karo aku to..?
      Apa kabar?
      Adikmu saiki neng endi?
      mbiyen konco sak kelas karo aku…

    • fransisca Iron berkata:

      Mukhib itu kakanya Munif bukan? Rmhnya kelurahan?

    • Farid berkata:

      Sisca ‘ki ngece… mosok rumahnya dikelurahan…?!! trus nek adus, masak, turu opo yo ning kono..?!! Wah mantan penyiar siji ‘ki yowes mulai ktularan juragane pumpunk….

      mBeng.. wes meh jam Telu ‘ki… yo gek tiarap ngangsu sik kono…

      Oyink olah ragane nuthuk’i mejo ijo… mesti pengadilan mben sasi tombok mejo bolong2, lha nuthuk’e sak kayange….

    • fransisca berkata:

      Rid, Rid…Hehehe…mksdku yo sekitar2 kelurahan gt.
      Km tuh sense of humournya lmyn ya??

    • Farid berkata:

      Ah.. basa-basi kowe mBang… ngganggo “adhimu sak kelas” barang…
      Kang Mukhib nulis jenengmu mau mergo bar moco ning nduwur trus ditulis opo anane… mergone dhek-e pekewuh ndak dikiro ra-srawung… padahal ket mbiyen yo mung ngendon ning kamar (kulon kelurahan kae to..?!). Nyuwun sewu Mas Mukhib.. selamat bergabung diblog’87, wingi bar dirasani mbek Mas Mursid barang lho…

    • Bambang Setiawan berkata:

      Hahaha…
      Rid adine Mukib, kuwi jwnwngw sopo ,yo aku lali….

    • Mukhib berkata:

      mbang jogjamu ngendi..sing aku knal eng jogja sopo wae ko sma kts

  92. oyenk berkata:

    @ kang Mukhib : seneng lho saya njenengan nggabung di sini….

    @ Bamb Jogya : mbuh ra weruh…

    • Mukhib berkata:

      @. Oyenk: ngapnten mas hakim..sayngnya sya bsa bukanya blog klo pas kerja thok..hee. maklum ngomah rung duwe fasilitase. kalo plang kok g pernah calling om. ktanya bar ktemu jhoni.
      @. Bambang: adiku sing endi mbang adiku akeh ki dab..hahaha.
      @. Farid: kemaren mursid beberapa kali calling aku tpi dah di medan..pas takziah aku ga drmah jadi dnger2 udah lwat bbrapa hari. sori bngt ya rid.
      @. Mbak Sisca: jenengan sing rmahae mana mbak. saya rmahe yang di blkng kantor pos..
      @. Bmbng Melet: Kok ak ra mbok kmntri let..biyen dolan adikku yo neng jkt. tambun-bkasi. di BAPEDAL kntre dkat UKI nama Latifah alumni smp 1 kts.

    • fransisca berkata:

      @ Mas Mukhib: sy dulu di Pucangan Baru mas. Sy adiknya Mas FA.Endro anak IPA.

  93. Bambang Setiawan berkata:

    Pak hakim mecucu…
    Olah ragamu opo, kang saiki..?

  94. oyenk berkata:

    @ mben mbukak Blog isine’ mung Farid karo Bamb Jogya…..
    untung kang Mukhib njedhul, mungkin liyane’ wis tau dimricani
    Farid..yo wis tiarap tenan aku !

  95. oyenk berkata:

    @ Sis…yo juragan pumpunk kuwi lho sing biyen ngomong karo aku
    bab sliramu…yen ora ngaku ben ditanggung dosane…

    • Farid berkata:

      Ra mungkin no Yenk… Bambang ‘ki ket mbiyen cah-e clingus… trus nek Sisca ‘ki mbiyene kan rodo2 TomBoy.. aku kelingan, terakhir rambute sepundak di-blow mburine lan di-Poni hem-e ditok’e, nek mlaku semu mesam-mesem karo sopo wae sing ditemoni…. lha mungkin penagkepane Bambang wae sing kliru…

    • fransisca berkata:

      @Rid: ciri2 ttg aku kuwi ono sing salah, ketoke hemku ra tau tak tokke deh, Rid ( maklum, cah tertib heheheheh….)
      @Oyenk: wingi aku telp Eny, tp gek jemput anake.
      @Farid,BamSet,Oyenk: kok sing OL mung awake dewe thok yo?

    • fransisca berkata:

      @ Oyenk: hehehehe….

  96. oyenk berkata:

    @ Bener Rid… CLINGUS ( Clingak-clinguk teyus he..he.. )

    @ Kang Mukhib kapan2 tak sambangi nggih ?

    @ Yang lain dho nesu yake’ Sis..

    • fransisca berkata:

      @ Yenk: Ojo2 liyane bosen yo, sing metu awake dewe terus.
      Yo wis aku tak sign out wae. Pareeennggggg….

  97. Basuki setiawan berkata:

    Walah2., ber3 kok ya seru n rame bnget yh

    • joni eka harwanto berkata:

      syukur alhamdulilah mas mukhibur rochman putrane lurah saebani dah nongol lngsng kib tak info lngsng on air///

  98. Mukhib berkata:

    @. mas oyenk: mksh mas hkm klo mau nymbangi tpi rung ono sing gwekke mnum (sih njomblo om..rung payu2..hehe) wdangan wae ya nggon lek Peking..hehe.
    @. mbak sisca: Oooo…itu to kyaknya sih msh inget mbak..skrng dmana mbak.
    @. mas bas brengos: wah tmbah rame klo tmbah tmen dadi klingan jman sakmono..syange angkatanku do ra kreatip opo do sbuk gak ngrti..
    tmen2 yg lain mana nih kyknya kmrin2 rame kok ak nmbrung jdi sepi ya..opo pda gak brknan. joko Dikin piye ayo band2an mneh men awet tuwo eh enom..hehe..

    Admin : Matur nuwun, mas Mukhib senior kita kerso rawuh wonten mriki..gabung wanten mriki mawon mas..ben saya rame.. nanti lebel 87 bisa kita hilangkan..jd alumni sma kartasura..lha mas dr. Pujo pundi nggih?

    • fransisca berkata:

      @ ms Mukhib: sori salah, tak inget2 nm adiknya Mudrik kok y? rambute kriting hehheh…

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Beberapa hari keluar kota jadi gak bisa aktif. Mas Mukhib masih ingat saya nggak? Saya masih ingat banget Njenengan lho…. kurus, berambut panjang, suka pakai baju dengan kancing dibuka, suka bawa buku dilempit di kantong belakang celana, suka tertawa….. dan putrane Pak Lurah Saebani (Pak Lurah ini mah terkenal di kalangan penghuni asrama kandang menjangan).

      Selamat bergabung Mas, jangan sungkan…. lha wong teman2 sendiri jg. Betul kata Moderator, ke depan Angkatan 87 bisa hilang untuk mewadahi seluruh angkatan lulusan SMA Kartasura. Moderator kita memang visioner, pasti akan menjadi wadah yg jauh lebih powerfull apabila dikelola dng baik.

      Wassalamu’alaikum

  99. Farid berkata:

    Cah.. sesuk hari buruh, nggonku prei… ojo do nggolek’i aku yo.. ngomahku raono komputer ‘ki.. ( wih.. Ge-Er banget, sopo sing nggolek’i.. )

    #Oyenk : Pak ‘De, yen kangen mbek aku diampet sik yo…
    #Bamb : mBang aku ngerti dino iki kw ra OL, aku lali yen mben Rebo-Pon kw kon kulak’an kulit ning Beringharjo yo..!!
    #Sisca : Kapan meh ning Jakarta..?!, coba setting wektu dino opo mampir po janjian ning tengah2 (MM, misale), ngko cah2 rak do respon.

    • fransisca berkata:

      @ Rid: biasane aku neng Cikini. Soale paling gampang neng sgl arah hehehhe… nek iso reunian yo Rid.
      @ Bam: Dinyeki Farid kok meneng wae tho Dab?

    • Farid berkata:

      # Reunian dhewe ning Jakarta..?!, Siplah…… tak tunggu yo….
      #Wes dikandani yen Rebo-Pon ‘ki Bambang mesti lagi nempur karo golek kulit ning Beringharjo… hire Dab..?!..
      #Sis.., e-mailmu mau aku mbok kon nyawang opo..??!!

    • fransisca berkata:

      @ Rid: Reunian karo dewi n liyane sing neng Jkt 🙂
      Sori, lha tak kiro wis ngettach jebul durung. Semoga tertarik dg SoRa Max Obee ku y…
      I’ll be wait!!

  100. oyenk berkata:

    @ kang Mukhib : iki No.ku 085228737007 dan 081392671218 yen
    arep ngajak wedangan….Farid ra sah diajak, mergane’ cilik ning
    ngenthek-ngethekke’…

    • Farid berkata:

      Kang Mukhib, rasah khawatir ngajak aku, bener jare Oyenk aku ‘ki cilik sok ngentek-entekke, ning yomung jajanan sing cilik-cilik wae…

      Sampeyan nek meh njajakke Oyenk, lan sakdurungen sampeyan kisinan, mending kon kathok’an cendak wae… soale, nek ngerti meh dijajakke, biasane ko ngomah wes nganggo kathok-dowo tentara sing kanthongane akeh.. nek pas itung-itungan, kon jujur wae kang, mbangane ngko digledah…

      Kang Mukhib, adhimu jenenge “Mudrikah” yo…?!!

  101. Mamik berkata:

    Om John : Ide yg bagus om.. nanti kita buat panitia kecil dulu, terdiri dari temen2 yg stay di Kts baik yg tetap spt Tnte Sisca, om Jhon, om Agung om Guntur dan om Budi ketenk, maupun yg nglajo kaya Om Oyenk.

    Om Yono : bagus jg ide waktunya pas lebaran om..

    Om Farid : Ok, kita bisa diskusikan dulu agendanya di sini.. Silakan ada yang punya ide?

    Mas Mukhib : aku nyalami mas Mukhib dhisik..sugeng rawuh mas.. senang bisa ketemu kakak kelas di sini. meskipun njenengan ngga ngenal saya..

  102. Mamik berkata:

    Sing podho poyok2an yo wis ben diteruske..trus sekarang punya ide apa buat kasih support untuk SMA ?

  103. Farid berkata:

    B’De, buat wacana aja nih…..

    1. Lokasi Ktemuan di SMA tercinta melibatkan Guru syukur KepSek pada waktu kita dulu.
    2. Acara Silaturahmi plus eksebisi OR ataupun Live Music
    3. Photo untuk registrasi (updated) biodata serta dibuatkan Buletin pada Reuni Perdana nanti. (Syukur bisa perkelas).
    4. Sumbangan atau Sponsor dari rekan Pengusaha (u/ doorprize misalnya).
    5. Yang gak kalah penting buatkan semacam Program anak-asuh, untuk bantu study anak-anak dari rekan angkatan kita yang sudah pergi mendahului kita. Dibuat semacam Yayasan yang didanai dari iuran bulanan sukarela para alumnus (bisa dibicarakan kemudian).

    Kira-kira sebagai wacana itu dulu B’De.. barangkali ada yg mau koreksi atau menambahkan.

    Wassalam.

    • Mamik berkata:

      It’s a good idea om..tapi Kepsek kita dulu (pak Suparto Ratmoko) sdh lama wafat.., dg Kepsek sekarng kali lebih pas.
      Monggo barangkali ada ide lain dari teman2..silakan

    • iskandar berkata:

      poin no 5 ide dahsyat.., t o p b g t, sampe berkaca-kaca bacanya…, jadi pengen tau siapa aja yang sudah mendahului kita..?

    • joni eka harwanto berkata:

      rid mentang wis akeh koncone a2//trus pocok-2an terus//he he lha wis faid 20 th gak iso crito-2 karo bolo-2 he//makane yen mulih sambang-2 ya ada manfaate-suwargi sedo ketemu kabeh//sing kidul blm dpt info rid////ide apik om//coba besok ada waktu luang tak dolan neng bu ketua osis ama om sigit ki jik nulis-2 sejarah pawon pujangga/////

    • Farid berkata:

      Sendiko dawuh Oom John… injih, saget-o mangke dados kawigatosanipun dalem… namung, ingkang kapungkasan panjenengan matur kolowau, saestu dalem tenggo.. mugi kasarasan, rizki ugi katentreman tansah nyarengi lelampahan Oom John lan sedoyo keluargo, amiin…

  104. joni eka harwanto berkata:

    mas mukhib///blogmu 86 infonen sik//ke rekan-2 yg kon punya hpne//ntar cupa-2 enak kayak sonny//jagung//saud//haryono//jumali//dll gak dewek-an sampeyan///barusan tak buka////

  105. oyenk berkata:

    @ lha ngono kuwi lho Rid maksudku…dadhi ojo mung isoh mlinthir wae’, Idemu bentuk yayasan kuwi klop dengan gagasan bentuk IKAL 87….
    jadi langkah pertama yg penting, kita kumpul untuk bahas persiapan bentuk yayasane’ dhisik, tentu saja perlu personil untuk sbg Dewan
    Pendiri, Dewan Pengurusnya…lalu kita Notariske’. dst
    Selanjutnya Dewan Pengurus inilah yang nanti akan bikin Planning
    kegiatan2/program kerja, misalnya Inventarisasi alumni 87 dan registrasi-nya, terus finansialnya…setelah itu beres baru bisa melangkah ke agenda yang lain…kalau pakai model reuni biasane yo
    mung koyo ngono kae’, tapi kalau ada Dewan Pengurus yg sudah
    punya landasan kerja, lalu finansial sudah jelas, maka setidaknya
    ada yang bisa kita mintai pertanggungjawaban..lak ngono tho cah ?

  106. Mukhib berkata:

    wah sya snang trnyata diblok ini g cma ngbrol kngen2an tpi jga ada ide2 yg manfa’at. trimakasih sdr2ku sealmamater sya siap mmbantu. @. mas oyenk: mksh nmr hapenya. kapn2 yen plang calling om wedngan nggon lek peking. nmr sya. 7558236 flexy, ato 081329634126.
    @. mbak mamiek: mksh sya dah dtrima dikomunitas 87 ini, trnyata suasana kondusif walo sya ga inget jnengan yg mana skrg tnggl dmana anak dah brapa..hehe.
    @. Jhoni: iya jon tar tak cba hub. tmen2 86.
    @ farid: kpan blik tosuro rid..
    @ mbak sisca: adikku angk.87 mudrikah, sing angk.89 nurul.
    @. buat smua tmn2 alumni ayo kta respon ide2 diatas spa tahu jdi ajang bernstalgia, berekspresi sambil beramal..Amin.

  107. oyenk berkata:

    ### Mbang aku wingi lewat Jogya mampir mangan neng Lombok Ijo..
    awakmu tak call gak aktif, awan2 jam siji-nan, lagi kulakan po ?

  108. joni eka harwanto berkata:

    om//kalau gak report ntar maleman jam 21an dirumah mah mamik om sigit//monggo rekan-2 yg deket kts mau bahas kedepan alumni kita//om oye sorri semalem aku jik mumet trus keturon///

  109. Yono berkata:

    Om Johny setelah meeting neng omahe B.De Mamik/Sigit diupload MoM nya ya… biar yg jauh bisa ngikuti. Kedepan apa visi/misinya (wah kayak mbuat perusahaan aja)….tapi sebaiknya ada niat kuat kebersamaan utk tetap silaturahim. Urun rembug Om, kita ini terdiri dari berbagai bidang karir masing2 bukankah ini suatu modal yg mempunyai value yg besar/tanggguh. Ibarat bermain saham, kita sudah mempunyai portfolio yg kuat (berisiko kecil), tinggal mendrive kearah kenaikan gain bagi kita bersama. Selamat kumpul2 semoga bisa menghasilkan ide yg smart. salam bagi temen2 yg sedang kumpul2.

  110. oyenk berkata:

    @ paling tidak klu mas2 arep nyaleg Pemilu yang akan datang
    kita sudah punya modal fulitik he..he..

    • johny eka berkata:

      mas agus toto wah-wah jenengan dimana mas mukhib buat alumni sma negeri86 //aku minta hpmu mas 081.2291.3113//disini juga gpp omm

  111. Basuki setiawan berkata:

    Halo…

  112. Joko "dikhin" Darsono berkata:

    Hoi kang Mukhib ktemu maneh………., setuju yen arep nge-band lagi. Wah seru kali yen isoh ngumpul2 koyo mbiyen.
    Mas guntur kede opo ajar-e komputer rung rampung to, kok ra njedhul2.

  113. Mukhib berkata:

    -. Mas Joni: sori oom..kmren ak rdok ksel meh nyusul mlah ktduran.
    -. mbak mamiek: mksih infonya mbak, cba sya hub. mas bmbang PS klo
    -. Dikin: pye balik ppengging tiap opo. OT ne laris ya, pnyanyi jkt pie opo yo kyo neng solo…dpt salam dri nur gmbongan (mbelet).
    -. mas oyenk: kmrin ak dicalling joni ktnya lek2an tmpate mbak mamiek cmpursarinan tapi call ak wis bengi jdi aku dah mo tdr pas cpek hbis apel..hehehe, kpan2 InsyaAllah ak tak melu2 lek2an. mksh.

  114. oyenk berkata:

    @ woro2 buat semuanya ! ide besar bentuk Ikal 87 bakal segera ter-
    wujud, akan ada pertemuan formatur pd tgl.22 Mei 2009 di rumah
    budhe Mamik/mas Sigit…..
    @ buat rekan2 di Jabodetabek segera intensifkan komunikasi rekan2
    yg bisa dihubungi, dan kirim perwakilan Jabodetabek pd. pertemu
    an tgl.22 Mei tsb.
    @ kita buktikan Alumni 87 mampu berbuat konkret dgn penuh rasa
    kebersamaan dan keikhlasan utk persaudaraan…piye cah ?
    @ kang mukhib : yo lain wkt bisa ktm lagi…

  115. Farid berkata:

    mBanggg…, Sissss…., ‘Yenk….. ‘do tangi cah,… yo ‘do pindah njero….
    meh disapu sik ‘ki lho…..

    • anton tanta saputra berkata:

      Assalamu’alaikum wr wb,

      Mas Farid, sepertinya Njenengan cocok untuk menjadi koordinator Alumni yg di Jabodetabek. Piye teman2 yg lain? Biar nanti bisa mengikuti rapat perdana yg disampaikan Om Oyenk.

      Wassalamu’alaikum wr wb

    • Farid berkata:

      Waalaikum Salaam Wr Wb.

      Duh Mas Anton ‘ki kok Hiperbolis banget… Menawi dalem ngaten cocokipun Provokator Mas, sanes Koordinator… justru sederek wonten Kartosuro meniko berharap, kalo bisa Rapat Perdana nanti juga dihadiri temen dari JABODETABEK sebanyak-banyaknya… mumpung libur Mas..
      Rak nggih ngaten to Pak ‘De Joe… (wes, mesti wangsulane nyleneh ‘ki..ketoro..)

      Wassalam

  116. oyenk berkata:

    @ wis durung2 lak iren tho…pokoke’ kita gak mau tahu, tgl.22 Mei
    harus ada perwakilan dari Jabodetabek, mbuh mas Anton, mbuh
    Farid, mbuh sopo wae’ terserah, kalau gak ada kebangeten…….
    ( iki rodho nesu lho Rid )

    • Farid berkata:

      Sokor ‘nTon… kowe diseneni….

      Tenang Yenk.. tenang… (iki karo rodo gugup lho Yenk..) kabeh ‘ki iso dirembug… aku mung khawatir yen kowe nesu ngko penyakitmu kumat neh piye horo..!!

    • Bambang Setiawan berkata:

      Kang Far, wis ben podo rapat ndisik…
      aku tak trimo nginjen seko kadohan…
      Ojo lali, nek rapat, tangane Oyenk ditaleni
      mengko ndak plak-plek….

    • yulita suharjo berkata:

      Kulo dherek kemawon mas……
      Manawi mas Farid badhe wangsul wonten KTS sekaliyan mawon dados cucuking lampah rencang-rencang ing tlatah Kilen….
      Matur nuwun……
      Selalu support wonten wingking.

    • joni eka harwanto berkata:

      kemaren dibelain rapat tempate jenh mamik mulai jum 22 s/d jayl 4.10 pagi ke toilet aja smp 2x masing-2 n aku dewe jam 2an wis nguannntuk terantuk//eee om agung om ye//n om sgit jek jenggirat weleh-2 bukan apa hbs jam sblmnya tuk acara keluarga n kita belain demi terwujud cita-cita yg bagus tuk alumni kita sma kts///rekan-rekan======

    • Yono berkata:

      Om Johny, rapat swengi hasile opo? disharing dong! ngen liyane ngerti opo rencanane.

    • Farid berkata:

      Matur Nuwun Mas Yulita,
      Sejatosipun wonten kawigatosan ingkang dalem badhe nuweni pirso, injih meniko :

      Sepindah :
      Serat wonten nginggil dalem sabataken meniko, mbok bilih wonten rencang sami badhe sesarengan tindak ngetan rak injih langkung
      sekeco ngaten…

      Kaping-kalih :
      Dalem njih sak-dermo nyuwun pirso, mbok menawi-kemawon wonten sederek2 ing tlatah kilen meniko kirang kerso menawi igkang dados utusan meniko nggih kulo, ngaten Mas Yulita..

      Kapungkasan :
      Njih sampun menawi mekaten, Isya Alloh kalian pangestunipun kemawon, dalem saget amanah ngayahi tugas kang minulyo meniko… Amiinn…

      Matur Nuwun..

    • Bambang Setiawan berkata:

      Oalah Rid..rid…
      Gayamu…
      nganggo boso jowo kromo barang…
      sok alim…

    • Farid berkata:

      Mbeng.. wes menengo.. rasah crigis… aku lagi latihan ‘ki….
      Oiyoo.. dengaren wes njedul, po wes bar ngangsu mBeng…
      Oleh pirang rit…?!!

      Bab rapat ngko, aku percoyo mbek Oyenk… elek2, tenane ‘ki atine emas.. mosok karo konco dhewe plak-plek mbeng… mbuh nek karo awakmu… sajak’e trauma kowe yo…!!

  117. oyenk berkata:

    @ utk bahan diskusi tmn2 yg di Jabodetabek : siapkan proposal
    atau paling tidak usulan bentuk IKAL kayak apa, gmn donasi-
    nya, bidang kegiatan apa, dsb…sbg usulan : rencana mau dlm
    dalam bentuk Yayasan, jd perlu masukan ttg. personil2 yg akan
    ditunjuk sbg Pendiri atau pun Pengurus, dana abadi dan sumber2
    dana lainnya….targetnya sebelum lebaran sdh terbentuk IKAL 87
    atau Yayasan Alumni 87…holopis kunthul bariiiss…ayo-ayo dho
    gembregah..tantang diri kita masing2 utk. berperan.

  118. oyenk berkata:

    @ Rid…pirang2 dina Siska karo Juragane Pumpunk ora nongol,
    jebule’ membahas koalisi yg dulu belum tuntas…

    • Farid berkata:

      Bisa jadi sih.. nek nyawang polah-e juragane Pumpunk memang
      kurang mitayani.. cah-e, plengah-plengeh.. udak-uduk.. kecah-kecuh.. kethal-kethil… yo sopo ngerti CLBK koyo sing dingendikakne Kang Puji ono ing halaman nduwur dhewe.. he.. he..

      Lha sing siji yo ngono sih.. senengane mesam-mesem, usak-usek, njur wes masang, lhayowes.. sajak-e wae bener condro-mu Yenk..

    • sisca berkata:

      @ Rid & Oyenk: cah dho ngawur kabeh. Internetku lemot…..
      jd males…

    • joni eka harwanto berkata:

      OM YONO SORRY KMRN NTE MAMIK N OM GIT YG MAU INFO DI BLOG KITA//NYUWUN SEWU KRN DT-2 JENG MAMIK HSL NOTULEN/E OMM YBS KAYAKNYA BRU DI SURABAYA//NTAR TAK TELP OM SIGIT

    • Bambang Setiawan berkata:

      Yo, Sis..
      Pancen nek nuduh uwong sak geleme dhewe…
      padhakke dheweke wae..

  119. Bambang Setiawan berkata:

    For good time, in bad time…
    I’ll be on your side forever more…
    That’s what friends are for…

  120. oyenk berkata:

    @ Rid…juragane’ Pumpunk melankolis kawit biyen yen nesu trus
    nyanyi, yen seneng yo nyanyi, yen ora dhuwe’ duit yo nyanyi…
    koyo Oma Irama

  121. Bambang Setiawan berkata:

    Ra popo nyanyine kan apik..
    Ono koncoku nek nyanyi neng endi2 mung isone Boulevard

  122. oyenk berkata:

    @ pakde Joni, dulurmu Jogya durung weruh yake’…padakke’ jaman
    semono wae’…Kamis bengi buktekke’ neng Bamboo piye ?

    @ mas Yulita mbok ikut ke Solo utk. tgl.22 Mei, biar seru ajak jg.
    mas Anton, Gandung dst.

  123. oyenk berkata:

    @ STOP PRESS !!! Terbukti sudah bahwa ternyata Puting RANI lebih berbahaya dari pada
    Puting BELIUNG…anda ingin coba ? jangan ya..ya..ya..

  124. oyenk berkata:

    @ Sajake’ lagi pada mboten kerso ngeBlog, lagi nyari2 Puting RANI he..he..

  125. yulita suharjo berkata:

    Wah…..dino iki sepi nyeyet….
    Ora padha muncul…
    Padha loyo….Chelsea kalah yak.e….
    Om Oyenk sorry aku gak isoh balik tgl 21. Aku ada acara persiapan buka klinikku sing anyar…
    Nyuwun doa lan pangestu saking rencang rencang kulo sedaya.Mugi saget lancar lan pinaring barokah saking Alloh swt. amin

    • Mamik berkata:

      Om Yulita : Semoga sukses Om… kliniknya laris dan berkembang..
      Om Anton : Alangkah senangnya jika om Anton juga bisa rawuh
      tgl 22..bukan hanya om farid aja..sdh kangen nih..
      lama ga ketemu
      Om Bamb Setyawan :Yogya datang lho di pertemuan tgl 22

      Untuk teman2 semua: Kami yang terlibat dalam pertemuan awal sangat berharap dukungan semua alumni untuk membentuk Ikatan ALumni yang berbadan hukum biar dapat bergerak dan memberi manfaat bagi banyak orang..dan kelak dikemudian hari bisa menjadi ladang amal bagi kita semua. Bukankah kita sdh semakin tua..he..he..

    • oyenk berkata:

      @ piye iki kok sepi…????

    • Farid berkata:

      @Ho’o ‘ki Yenk.. soko jam 09.50 WIB sampe sore iki 19.00 WIB, padahal ono 12 org yg buka lho.. tapi yo do mung ngintip thok… sajak’e isin ‘po do nesu yo Yenk… yowes, nek ngono aku yo tak melu mblirit terus wae, ngko ndak dikiro “mbungahi”.. mbendino kok anane mung farid mbek Oyenk…he.. he..

      @see you 22 Mei 2009 yo Yenk…

  126. Farid berkata:

    B’De Mamik/Om Sigit,
    Ada tambahan Biodata warga A2 : (1) Sidik Hardono (cah Klewer-Kulon BangJo); (2) Trimuladi Santoso (lor-e Ambaruri-Pakis)
    Loro-lorone cilik2 podho aku..
    Suwun..

  127. oyenk berkata:

    @ OK mas Yulita..mugo2 sukses n siap2
    support IKAL tiap bulan he..he..

    @ Siska..tolong halo2 utk. yang lain-
    nya agar datang tgl.22 Mei di rumah
    mas Sigit/budhe Mamik yo..temen2 yg
    di Jogya wis tak kabari n siap hadir

  128. iskandar berkata:

    urutan komentarnya ngacak, gimana tampilan di rekan yang lain..?

Komentar ditutup.